Matta Fair 8 – 10 September 2017 (Legoland)

Matta Fair 2017 untuk bulan September kembali lagiiiiiiiiiiiiii……………….

Selalu kalau Matta Fair ni.. suka tengok tiket LEGOLAND, KIDZANIA dan  GENTING HIGHLANDS jer..hahahaha

Kalau g website dia pun boleh juga….

Harga tiket untuk 1 hari kombo, 2 hari kombo, 1 hari theme park sahaja dan 1 hari water park sahaja….

Harga tiket ni kene pandai cari lagi… ada kot lagi murah…hahahaha

emmm…….. harga boleh tahan juga yek…

Tapi untuk 1 malam dengan 5 tiket berbaloi la RM1600.00 tu……. harga makin lama makin naik yek…

Tahun 2015 : RM 1,300.00 | RM1 ,390.00

  • Saya pernah menginap semalam di situ masa beli di Matta Fair 2015, boleh baca link ni LEGOLAND 2015

Tahun 2016 : RM 1,599.00 | RM 1,699.00

  • Saya pernah menginap 2 malam di situ.. tapi beli masa promosi di pejabat la.. harga memang berbaloi.. dari Matta Fair masa tu…hehehe. Boleh baca link ni LEGOLAND 2016

Tahun 2017 : RM 1,600.00 | RM 1,680.00

  • Ok.. tahun 2017 saya dah x nak pergi lagi…… dari 4 orang anak saya.. hanya Huzaiman jer tak bosan…….hahaha…

Kalau pergi pun mungkin menginap jer kot.. tak pergi ke Theme Park nya la….anak2 yang lain dah muak main mainan situ.. benda sama jer kan.. dernag lebih suka mandi manda jer….

Jadi.. tepuk dada.. tanya selera… mana boleh dapatkan promosi murah.. cari la kan..hehehe.. mana tahu lagi murah lagi jimat banyakkkkkkk…..

Jadi mungkin ada yang murah dan ada yang mahalllllllll……………..pandai2 la cari….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge