[IKLAN] PEARLASHINE Kapsul Mutiara

Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!

Harga asal : RM 140.00 sekotak (postage : RM 8.00)
PROMOSI : RM 120.00 sekotak (postage : RM 8.00)

Kebaikan PEARLASHINE

  • Setiap 500mg Kapsul Mutiara mengandungi Hyriopsis Cumingii (Mutiara)
  • Mendetoksifikasi hati
  • Membantu mencerahkan kulit
  • Memperbaiki masalah kulit kusam
  • Meningkatkan sistem imunisasi badan
  • Melembapkan kulit walau persekitaran kering
  • Merangsang badan untuk menghasilkan kolagen

Cadangan Penggunaan:

  • Pastikan anda minum air putih 1.5 – 2.0 liter sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih pantas!
  • Ketika period, makan pada hari ke 4

Jika Sebagai Supplemen Tambahan:
Satu kapsul sekali sehari 15-30 minit sebelum sarapan @ sebelum tidur

Jika Sebagai Whitening Booster:
Satu kapsul pada waktu pagi 15-30 minit sebelum sarapan dan satu kapsul 15-30 minit sebelum tidur

Jika Anda Merokok:
Empat kapsul setiap hari untuk membantu menghapuskan toksin dari hati secara efektif

Amaran / Awas:

  • Jauhi daripada kanak-kanak
  • Jangan didedahkan kepada cahaya matahari
  • Simpan produk di tempat yang sejuk dan kering dibawah suhu 30 Celcius

Testimoni Kulit Berkedut

Anda menghadapi masalah kulit kedut, kulit kering atau kelihatan lebih tua daripada umur anda?

“Saya rasa sangat happy, sebab saya dah nampak kesan”
– Nashrah 33 tahun, Setiusaha

“Memang bangga bila ada orang komen nampak muda” 
– Najwa 35 tahun, Ejen Hartanah

“Akak sebelum ni ada masalah kering kulit dan kurang bertenaga”
– Noraini Ismail 52 tahun, Pensyarah

Testimoni Kulit Sensitif

Anda ada kulit sensitif untuk menggunakan supplement atau produk kesihatan?

“Bila saya gunakan produk tempatan, ia tidak berikan kesan yang menarik” 
– Eliza 23 tahun, Guru Sekolah

“Perlashine Kapsul Mutiara works on a sensitive skin as mine, I think it will work on yours too” 
– Monica 21 tahun, Pelajar Universiti

“Sebelum ini saya mempunyai masalah alahan pada kulit dan bersin disetiap pagi” 
– Zeti Ismail 27 tahun, Ahli Perniagaan

Testimoni Bergambar

“Effect dia cepat putih dan badan rasa lain je.. tangan saya dah mula putih. Baru makan 1 pil..ni dah makan 1 pil lagi. Seronoknya saya. Alhamdulillah terbaik lah Perlashine. Betul kata awak tu Sebiji dah melepak, 2 biji lagi lah melepak-lepak!” – Kulit putih

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Terima kasih. Setelah hampir 4 bulan makan Perlashine, saya suka dengan perubahan saya sekarang. Hiang semua bintik-bintik hitam, kutil-kutil di muka dan jeragat. Kulit bertambah cerah. Saya cukup puas hati. Thank you Mr Safiey for making me look & feel beautiful. Good luck & all the best for your success. inShaaAllah. – Awet Muda

Alhamdulillah. Sekarang eksen selfie tak pakai beauty face lagi da haha. Kalau nampak jerawat pun tak ada. Muka jadi shining. Rose apply Perlashine pun memang sebab jerawat, parut jerawat & tona tak sekata. Sebiji da melepak, 2 biji lagi lah melepak-lepak. Tq Safiey Ilias. – Jerawat

Disyorkan Untuk Wanita Berusia 18 – 55 Tahun

“Sebiji dah melepak, 2 biji lagilah melepak-lepak!”
#Lelakicantik #perlashinekapsulmutiara

** Kesan yang diterima adalah berbeza mengikut individi

Berminat??
Sila emel ke : sumijelly99@yahoo.com
Whatsapp : wasap.my/60166300768

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply to Ibu Zaid Cancel reply

CommentLuv badge