[REVIEW] Bisik Pada Langit

Sapa dah tengok Bisik Pada Langit???

Alhamdulilah……saya dah tengok…….

Sinopsis :

Sejauh manakah kasih seorang ayah terhadap anak-anaknya?

Keluarga Rosli dikejutkan dengan berita kemalangan anaknya yang belajar di luar negara dan menjadi terdesak untuk melawatnya di sana. Namun, niat si ayah itu menimbulkan tentangan dan ketegangan dalam kalangan ahli keluarga kerana mereka tidak mempunyai simpanan wang yang mencukupi. Tanpa disangka, niat si ayah juga menjadi punca kepada pergaduhan mereka sekeluarga.

******************************************

Cerita nya menarik…….. sangat meninggalkan kesan…

Pertama kali saya menonton wayang untuk Filem Melayu ok.. selama ni layan citer kartun jer…

Tiket wayang di GSC RM12.00

Sanggup saya beli walaupun mahal.. demi menyokong filem tempatan……..

Pergi berempat jer…. waktu rehat hari Jumaat kan panjang… kebetulan pula ada kekosongan seat pada hari tersebut….

Tapi lepas book tengok balik lagi sekali.. dah penuh.. perghhhhh…..

Semoga filem tempatan semakin mendapat tempat di hati penonton…

Nak tahu citer best ker tak? kene la pergi tonton ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge