Kisah TUPPERWARE

Ni kes tak der kerja la kan……..

Maka tercipta la 1 entry merapu merapan… kah3…

Sebenarnya.. saya ni bukan la pengumpul TUPPERWARE pun… pernah dengar jenama tu tapi tak le mengumpul… tapi nak di jadikan 1 rezeki…

Pada tahun 2011, ada member ajak dengar pasal produk tupperware dan dapat pulang dengna barang tupperware… dalam 2 jam kot kene dengar…

Memula ragu gak wei… yela.. kang kene beli la apa kan… tapi betul la.. memang dapat tupperware free

Maka… jadi la koleksi pertama saya bersama tupperware…

Masa ni dapat 1 set One Touch, beg panas botol susu dan beg set picnic tak silap… sbb barang ni macam tak pernah nampak dalam katalog… maybe dah tak de keluaran lagi kot…

Kemudian.. selepas tu.. tahun demi tahun.. hahaha mula la terjebak ko…

Ni adalah sebahagian yang di beli dan juga ada yang dapat free….

Ada juga yang hilang dek anak-anak.. bagi derang bawa g sekolah.. bagi 3 bekas.. baliknya 2 bekas… pastu dah .. no more tupperware… pakai bekas biasa aja…

Ada yang tak muat masuk almari ni… letak dalam stor.. tu pun my IR dah bising wei… dia kata buat hiasan je ker? beli mahal-mahal… hahahaha

Tapi sekarang dah mula la pakai tupperware tuk kegunaan harian… tapi tak la smuanya.. ada yang guna time buat majlis ke apa kan.. sebab besar sesuai buh makanan banyak2..

Ohya.. saya memang peminat warna unggu… maka apa yang berkaitan unggu saya beli la walaupun tak semuanya….hik3

Ok la.. jom tengok katalog tupperware lagi… apa nak beli… Cuci mata jer.. tak semestinya beli ok…..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge