Jualan Philips yang lalu

Ini cerita lama… tapi nak cerita la juga kan

Nanti boleh cari balik cerita lama dalam blog jer… senang.. itu pun kalau blog ni tak di lupuskan..hahaha

Hari tu Philips ada buat jualan.. memang tengah aim nak cari iron pun.. tapi bukan yang jenis ribu riban tu la.. tapi yang murah tp fungsi yang tak terbakar tu….

Jumpa iron idaman hati ni…

Iron yang tidak mudah terbakar tanpa suhu pelaras… hahaha…

RM299.00 dari harga asal RM 499.00.. gigih simpan duit sikit2… walaupun lambat tapi dapat kan yang murah…

Balik terus compare iron lama… hehe berbeza sungguh

Besar dan yang penting tak terbakar… jadi lepas ni boleh la suruh anak-anak gosok baju sekolah sendiri jerla.. senang….

Tapi sambil tu ushar gar benda lain… sekali ternampak chopper eletrik ni…

Di sebabkan rajin memasak la konon nya.. malas nak tumbuk2 kalau kuantiti banyak.. ambikla chopper ni

Harga RM 89.00 dari harga asal RM 159.00 jadi nampak penjimatan di situ… apa lagi sambar la satu kan

Dengan harapan selepas ini rajin memasak… wakakaka

Ok.. sekian cerita pasal gadget dapur….  nanti lepas ni nak aim air deep fryer lak.. PC dah dapat dah.. eh.. dah update ke belum yek citer pasal PC? emmm.. lupa lak..wakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge