Surat pertama dari Google Adsense – Nombor Pin

Salam, agak lama tak berupdate blog… rindu lak nak menulis… banyak cerita.. tapi tak ada masa.. kekadang tak terkeluar ideanya..

Bulan lepas, saya ada menerima sekeping surat dari Google Adsense

Masa terima ni tak tahu apa benda…

Dah terima try juga google surat ni..

Ada nombor pin….

Nanti la cari cara-caranya… puas baca tak paham kat mana nak buh nombor pin nya..

Dah dapat nanti saya share yek,…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

    • Sumijelly says:

      ni surat nombor pin…

      google suh msukkan no pin.. tp x tau kat mana nak masuk… sbb semua info dah google.. mcm sama je.. x dpt masukkan nombor gak..hehehe

Leave a Reply

CommentLuv badge