Harga Tiket Kidzania 2018

*20.03.2018*

Sekarang dah tahun 2018 kot.. makin lama makin berubah semua harga, bukan kata makanan dan minuman harga tiket permainan pun naik gak..hik

Tanpa banyak citer, meh leh kita update harga tiket KIDZANIA ok…

HARGA TIKET KIDZANIA 2018

Wah.. harga nya dah berubah… saya pernah update untuk TAHUN 2016, boleh la search nanti jumpa…

Tahun 2016 harga bagi kanak-kanak 4 – 17 tahun : RM 80.00
Tahun 2018 harga bagi kanak-kanak 4 – 17 tahun : RM 89.00

kenaikan dalam RM9.00 tuuuuuuu………hehehhe.. jadi sila campur la kalu anak 4 orang wei.. semua jer dah RM 356.00  lom masuk tiket ibubapa lagi… boleh tahan ko..

WAKTU OPERASI

Waktu operasi masih tidak berubah.. seperti tahun 2016 juga..

Hari Ahad – Jumaat : 10 pagi – 5 petang
Hari Sabtu, Cuti sekolah dan cuti umum : 10 pagi – 7 malam
Bulan Ramadan : 9 pagi – 4 petang

Kidzania di tutup setiap hari ISNIN

Tapi baru minggu lepas MATTA FAIR 2018 bagi bulan Mac ada promosi KIDZANIA buat


Harga bagi 2 kanak-kanak + 1 dewasa = RM 129.00 (NP : RM 225.00)

Pakej di Matta Fair ada 2 tarikh yang berbeza untuk tiket tamabahan. Mungkin bulan Ramadan tak ramai orang… suram je.. maklum la bulan puasa… yang datang mungkin bukan orang Islam la.. kalau orang Islam pergi tu.. kemungkinan anak-anak tu tak puasa.. hahaha

Jadi pakej ini pun berubah juga.. pada tahun 2016 pakej nya berharga RM 119.00, kiranya beza RM 10.00 la… jadi agak tahun 2019 naik lagi tak?

Terlepas promosi di Matta Fair ke? Jangan risau

Yang terlepas ke MATTA FAIR minggu lepas.. boleh jer g beli lagi secara online… tapi kene masukkan

PROMO KODE : KTF318 
Offer valid : 19.03.2018 – 30.03.2018

Jadi.. sempat la lagi kalau nak g cuti sekolah ni… tinggal berbaki 5 hari jer…

Tapi kalau terlepas yang ni.. tunggu MATTA FAIR bulan September 2018 pula.. harga sama je.. pada tahun yang sama.. tahun berikutnya yer baru berubah…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge