Kit Undi Negaraku

Minggu lepas terima 1 slip pos laju…. pueh pikir apa benda la yang saya beli yek?

Gigih la ke Pejabat Pos nak g kutip… dah hari kerja tak ada orang… dapat slip jerla kan…

Sekali dah ambil.. rupa-rupanya………
.
.
.
.
.
.
.
.

Kit Undi Negaraku….

haaaaaa… baru teringat.. iya la.. ada daftar kat laman web Undi Negaraku tu…. tak teringat sungguh la…

Dapatla buku panduan mengundi, pasport book holder, pen, keychain, sticker kereta dan juga phone stand. Boleh la kan…… sapa nak bagi ye dak?

Kalau baca kat laman web nya

“Jika anda seorang pengundi baharu dan ingin mengetahui lebih lanjut tentang proses pengundian serta sistem pilihan raya Malaysia, kit Undi Negaraku ini khusus untuk anda!”

Tapi saya bukan pengundi baru… pernah mengundi.. tapi ada saya kisah.. janjji dapat.. benda free kan..hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge