Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H/2018M

Selamat Hari Raya 1439H….

Hari ni dah Syawal ke 19… lama nya tak update blog weiiiiiiiiiiiii………..hik3

Ini la gambar kami di pagi raya……..

Sempat bergambar kat kedai makan… hahahaha

Beraya di Mcdonalds…

syahdu tak? kah3

Lepas tu jalan2 di Tesco pula membeli belah barang keperluan untuk makan-makan di rumah…. kali ni saya sekeluarga beraya di Melaka sahaja… duduk sana dekat 5 hari memandangkan ibubapa say apun stay di Melaka… so kita sekali arungkan aja…hik3

Jadi itulah kisah raya saya sekeluarga di pagi raya bagi tahun 2018…….

Raya korang macam mana? Meriah tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply

CommentLuv badge