Comments for Sumijelly Weblog http://sumijelly.com .:Kehidupan perlu dijalani dengan penuh keindahan:. Wed, 18 Jul 2018 01:55:27 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Comment on Selamat Hari Raya Aidilfitri 1439H/2018M by Ibu Zaid http://sumijelly.com/2018/07/03/selamat-hari-raya-aidilfitri-1439h-2018m/#comment-406580 Wed, 18 Jul 2018 01:55:27 +0000 http://sumijelly.com/?p=16933#comment-406580 Assalamualaikum dan selamat pagi dari Ibu. Singgah blog walking blog sis sumi. Lama tak boleh masuk blog ni.

Kena serangan malware kan? Macam mana nak selesaikan tu?

]]>
Comment on Pilihan Raya Umum ke 14 by Mama Hakim http://sumijelly.com/2018/04/12/pilihan-raya-umum-ke-14/#comment-406008 Sun, 15 Apr 2018 09:40:54 +0000 http://sumijelly.com/?p=16908#comment-406008 Saya meamng tak suka cuti pertengahan minggu. Tapi dah dapat ambil sajalah

]]>
Comment on Jalan-jalan naik ERL by Mama Hakim http://sumijelly.com/2018/04/12/jalan-jalan-naik-erl/#comment-406007 Sun, 15 Apr 2018 09:39:49 +0000 http://sumijelly.com/?p=16906#comment-406007 Memang bagus pun sekali sekala bawa anak belajar naik public transport

]]>
Comment on Ayam goreng crispy macam Mc’Donalds by Mama Hakim http://sumijelly.com/2018/04/13/ayam-goreng-crispy-macam-mcdonalds/#comment-406006 Sun, 15 Apr 2018 09:38:59 +0000 http://sumijelly.com/?p=16911#comment-406006 Ayam goreng mcd pun mahal melampau, saya rela tak makan sebab duit tu sebahagiannya pergi negara haram israel

Lebih bairk goreng sendiri kan sis

]]>
Comment on Gadget Dapur – Oven 42L by Sumijelly http://sumijelly.com/2018/04/11/gadget-dapur-oven-42l/#comment-405970 Thu, 12 Apr 2018 02:22:40 +0000 http://sumijelly.com/?p=16904#comment-405970 hehehe…

entah la.. tengok jerla.. kalau rajin banyak.. kalau tak rajin.. maska yang kesukaan anak je

]]>
Comment on Gadget Dapur – Oven 42L by akubiomed http://sumijelly.com/2018/04/11/gadget-dapur-oven-42l/#comment-405962 Wed, 11 Apr 2018 12:54:15 +0000 http://sumijelly.com/?p=16904#comment-405962 Berapa jenis kuih Raya plan nak bakar tahun nih? 🙂

]]>