Temasya Sukan Pasti 2009

Banner
Acara : Temasya Sukan Pasti
Tempat : Padang Seksyen 7
Hari : Ahad
Waktu : 8.00 pg – 12 tghari

Startnya kul 8.00 pagi, tapi aku dtg kul 8.30 pagi…hehehehe..
bukan anak yang lambat, tapi ibunya yg lambat bersiap…
mau x lambat..nak kene settle rumahtangga dulu..
(padahal ada maid ngah wat kerja)

ada adik pun x leh harap..lom bangun tido..
wah..wah..wah..mentang2 duk umah aku..
tido jerla..kalu kat umah mak, mau kene jerit pepagi… :p

Pendaftaraan

Sampai jer sana, aku terus daftarkan anak aku..
anak aku masuk acara bawa belon air jgn kasi jatuh..
hahahahaha…itu yg anak aku cakap la..

para hadirin sumer dah sampai..
disebabkan lambat, mungkin ramai yang lewat kot..
alhamdulilah…sepanjang hari tu sumer berjalan lancar..
hujan pun berhenti memberi laluan pada anak2
untuk meneruskan acara sukan..

hadiah

hadiah tuk anak2 dah tersedia di atas meja..
hanya tunggu pemenang-pemenang jer..

Games

masa anak aku punya acara kebetulan aku tinggal sorang..
My IR balik umah jap, ambik trolley baby..
time tu la pulak acara dia start…
x dan nak snap gambar…
tapi sempat ambik masa penyampaian hadiah jerla..

penyampaian hadiah

dapatlah anak aku tempat ke-3..
hadiahnya berupa pencil box aja..
menambahkan lagi koleksi pencil box nya di rumah… :love:

parents

aku, My IR ngan Zulfadhli jer yang datang memberi sokongan..
si Iskandar ku tinggalkan dengan Maid kat rumah..
kalu bawa dia, alamat x senang duduk la aku…

rehat

kesian anak aku…penat tau duk tengah padang tu..
dengan matahari semakin meningi..
mau x penat dia..bukan penat masuk permainan..
penat main ngan kengkawan dia adalah… πŸ™‚

kutip gula

ni acara terakhir yang ditunggu semua anak2..
acara merebut gula-gula…
derang tabur atas tikar..
sumer serbu kutip…

tarik tali

acara tuk ibubapa pun ada gak..
aku sempat daftar tuk My IR jer..
tuk aku?? emm…x dan..sbb ada sikecik..
tarik tali antara bapa PASTI Siti Sarah ngan PASTI As-Syakirin..
dan pemenangnya.. BAPA PASTI SITI SARAH la..
sah…sah…laki aku dari PASTI SITI SARAH…

setelah sumer acara selesai..
aku sekeluarga berangkat pulang..
pulang awal dari acara selesai..
sebab dah PENAT…
sempatla anak aku bergambar ngan kengkawan dia..
kenangan untuk diingati ketika dewasa nanti…

kengkawan 1

kengkawan 2

P.E.A.C.E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply