AZWAN ALI TUNAIKAN UMRAH 7 SEPT-25 SEPT O9! RAYA DI BUMI MEKAH…… MAAF ZAHIR BATIN SEMUA…..SALAM RAMADHAN & SYAWAL..!!!

Huh?? ibar betull…
iya..memang betull..
AZWAN ALI g MEKAH ko..
buat Umrah sambil sambut raya kat sana lagik..
ni aku ambil petikan dari
BLOG AZWAN ALI
semoga dia pergi dan balik dengan selamat…
~AMIN~

Saturday, August 15, 2009
AZWAN ALI TUNAIKAN UMRAH 7 SEPT-25 SEPT O9! RAYA DI BUMI MEKAH…… MAAF ZAHIR BATIN SEMUA…..SALAM RAMADHAN & SYAWAL..!!!

AZWAN ALI TUNAI UMRAH 7 SEPT -25 SEPT 09 !!! RAYA DI BUMI MEKAH….!!!! MAAF ZAHIR BATIN SEMUA…! SALAM RAMADHAN & SYAWAL….!!!

ASSALAMUALAIKUM SEMUA…..KHASNYA PEMINAT PEMINAT SETIA AZWAN ALI….PENYOKONG PENYOKONG FANATIK DARI DULU….KINI DAN SELAMANYA….

DENGAN INI….DIUMUMKAN SECARA RASMI NYA….AZWAN ALI….INSYA ALLAH AKAN BERANGKAT MENUNAIKAN UMRAH…..PADA 7 SEPTEMBER 2009…..DAN INSYA ALLAH PULANG PADA 25 SEPTEMBER 2009 !!!

DENGAN IZIN ALLAH SWT JUGA….INSYA ALLAH AZWAN ALI BUAT PERTAMA KALINYA BERAYA TANPA FAMILI FAMILI ……DAN RAKAN RAKAN TERSAYANG……MENYAMBUT 1 SYAWAL 1430HIJRAH…..DI BUMI MEKAH…..!!!!!

MOHON MAAF ZAHIR BATIN ……. KEPADA SEMUA…..YANG PERNAH TERGURIS ….TERLUKA…..TERCALAR DENGAN APA JUGAK BAHAN TULISAN BLOG INI SEPANJANG IANYA DI UJUDKAN……!!!! ALLAH SWT JUGA MAHA ADIL….MAHA BERKUASA…..DALAM MENENTUKAN SEGALA GALANYA………DAN AZWAN ALI HANYA LAH HAMBA KERDIL YANG DIPINJAM KAN…..DAN SUDAH PASTI……..ADA KELEMAHAN KELEMAHAN DIRI YANG TELAH MELUKAKAN SESAPA JUA……..MOHON AMPUN DAN HALALKAN SEGALA TERLEBIH & TERKURANG YA…..

INSYA ALLAH…….DI BUMI MEKAH NI…..DIPANJATKAN DOA….AGAR……

MOGA ALLAH SWT….SAMA SAMA MEMBERIKAN HIDAYAH DAN PETUNJUK NYA…KEPADA KITA SEMUA……..DAN MOGA KITA BANGKIT DARI RASA KESEDARAN DAN KEINSAFAN BERSAMA….BAHAWA DUNIA NI HANYA LAH PINJAMAN……………DAN KITA SAMA SAMA AKAN DI HITUNG SETIAP AMALAN DAN PERLAKUAN……

MAAF ZAHIR BATIN ………..SEKALI LAGI SEMUA….!!! DOAKAN LAH …….AZWAN ALI SELAMAT BERANGKAT………DAN SELAMAT MENEMPUH APA JUGAK COBAAN…..DENGAN TENANG YA!!!! DAN DOAKAN KITA ….DI IZIN KAN BERJUMPA LAGI….INSYA ALLAH……

BLOG NO 1 NEGARA NI….DENGAN RASMINYA….AKAN BERIHAT SELAMA 2 BULAN……DAN BELUM TENTU NASIB NYA SELEPAS AZWAN ALI KEMBALI KE TANAH AIR YA………NANTI KAN SEMUA DENGAN PENUH KEINSAFAN…..AMINNNN YA RABBAL A’LAMINNNN………………….!!!!

SELAMAT MENYAMBUT SYAWAL…..DAN BERAYA SAKAN BUAT SEMUA….DAN KALAU MAKAN RENDANG DI PAGI SYAWAL NANTI….DOA DOAKAN KEBERKATAN KITA BERSAMA HENDAKNYA !!!!

SEBAGAI PENGUBAT RINDU…….SAKSIKAN LAH…..2 HASIL KARYA AZWAN ALI…SEMPENA MUSIM SYAWAL 1430HIJRAH KALI INI……..DI KACA TV RUMAH ANDA YA?????

1. ‘LAGI LAGI RAYA’
2. ‘CAK CAK RAYA…..DODOL SI DOL DOL’…..!!!!

SEMOGA SELURUH UMAT ISLAM…….AKAN MENDAPAT 1001 KERAHMATAN BULAN RAMADHAN AL MUBARAK….DAN SEMOGA SYAWAL YANG DINANTI…..DI SAMBUT DENGAN PENUH KERIANGAN DAN KEINSAFAN…….AMINNNN………………….

JUMPA LAGI SAYANG……………………SAYANG ANDA SEMUA SELAMA LAMANYA !!! INSYA ALLAH……………….
Posted by AZWAN ALI at 2:37 PM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply