Mintak Komen sikit!

Ini adalah STICKY MOOD.. entry terbaru, scroll bawah yek! Ni STICKY membakar semangat nek memblogging nie..hehehehe

Halluuuuu……mintak tolong leh x?? ala..bukan mintak duit pun.. sebenarnya nak mintak pendapat. Pendapat tentang blog aku nie la. Sejak berdomain nie.. memacam dh aku letak kat blog aku nie.. dr tukar theme.. tambah itu..ini..itu..ini.. dh mcm sarat jer kan? carca marba dah aku rasa….

Aku sebenarnya suker warna itam. berlatarbelakang kan itam.. sebelum nie dh guna warna putih.. sapa pasan aku pakai putih tu hari?? hehehe… aku pun dh lupa cam ner ghupanya…

Kiranya nak mintak la pendapat korang tentang blog aku nie.. ok ker layout nya? warna nya? theme nya?

x per..korang bagi jer pendapat..kot2 aku leh tukar lagi.. tukar lagi ker?? hahaha.. penat wei nak tukar.. itu pun main hentam jer coding-coding nya..

kalu aku leh tukar, aku tukarla..nak wat kan reti dan pakar pun..tu pun minta jasa baik kawan opis aku kak Wan.. kalu idak..matik aku nak baca coding nya..hehehe

blog

white

blog

white

blog

white

blog

white

Layout aku nie kiranya 3 column la kan…

memula 1 pastu turun cikit jadi 2 mcm cabang cikit…

aku pun x tahu kot kalu view dr Mozzila ngan Internet Explore nampak lain kot…

so..apa pendapat korang tentang layout aku…

dipersilakan memberi komen yek!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  1. Nizaa says:

    kak sumi..niza tak pandai la nk komen ke apa..warna hitam ok sbb font warna putih..senang baca..tapi cuma pendapat niza yang iklan2 kat sebelah ni kot nampak selerak skit sbb size tak sama…mgkin akak kena susun atur balik..itu saja komen dari ku…. 🙂
    .-= Nizaa´s last blog ..Char Koey Teow Satu!!! =-.

    • sumijelly says:

      @Nizaa,
      hehehe……iklan yek..
      akk pun pasan gak.. tp lupa lak nak buat..hehehe’k… x kan tu jer..
      x per.. akak try cr theme lain lak..
      hehehe

  2. CypherHackz says:

    Kalau macam aku, aku prefer if nampak simple dan kemas. Tak perlu benda2 yang tidak penting seperti link2 blog member di sidebar, calendar, user online, feed blog member.

  3. Ann says:

    sumi aritu ann nyer blog kemain lagi ann buat bground kaler oren ler…campor² ler then bila tgk balik cam tak best jer…ann tgk blog member²…yg bground nyer putih n simple…haa…rasa cun lak then ann pun tuko..so kesimpulannya…less is more….

    • sumijelly says:

      @Ann,
      tu la..sumi macam nak kembali kepada warna putih la..nantila…
      nak masuk codding tu.. susah gak.. nak kene baca satu persatu..
      hehehe
      Thanks ANN!

  4. kai says:

    nice blog…
    ummm teringat theme nie…
    dlu pernah pakai theme ni masa guna domain kaiunderground.com
    tapi theme ni mmg cantik…
    kalo pandai edit2 dan godeh2 boleh bertambah lagi cantik…
    .-= kai´s last blog ..Link Blog Anda =-.

Leave a Reply