Jengah MISC 2009

MISC ?? errk…. tu aku short kan jer… nama penuhnya Malaysian International Seafood Exposition 2009 la.. kan aku pernah sebut semalam, ada pameran makan ikan…hehehe… πŸ™‚

So hari ni di buka untuk pelawat luar la.. seperti aku la.. 8)

events

Memula kene REGISTER yek… tu kat kaunter yg di sediakan. Setelah isi berbagai tempat kosong… terus dapat pas dn free gift..

events

Korang ingat free gift tu banyak ker.. ala.. PEN & KAD MAGNET jer..

Pass tu kalu x der, x leh masuk yek.. derang SCAN tau..

events

konon bangga giler arr dpt pass tu… ceh.. sekali nama penuh derang tulih..

x per.. x per.. janjji kan kene bayar.. FREE mar…

aku g ngan opis mate aku, Cik Lala. Terima kasih kerana sudi mengikut ragam sumijelly nie yek..

events

opss…. imigresen tahan lak.. hikhikhik… πŸ™‚

tu dia.. kena scan.. mcm nak masuk lapangan terbang la pulak..

events

macam2 ada ko.. sumer berasaskan IKAN yek..

Kopok ikan, bebola ikan, seafood dan yang aku nampak ada lah IKAN KELI..

giler arr Ikan keli pun dh di komersialkan…. emm korang makan ikan keli x??

aku?? sumer makannnnnnnnnnnn……………………

events

Ikan keli goreng… ikan keli di tin kan mcm ala2 ikan sardin..

pizza pah pun dan kepah pun ada yek… hikhikhik

events

eee…….sumer gmbr aku tgh test makanan..

padahal aku baru jer pass makan PIZZA HUT tadi kan…

ee…..buruk lantak tul kan aku nie…

Habis sumer makanan aku try

Jadi pameran ini akan berakhir hari ni. So sapa yg sempat g, meh la dtg PWTC. Tutup kul 6 ptg yek..

Selamat melawat yek! πŸ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  1. lala says:

    hahaha…alamaks! terpemes laks aku ket cni…hek3! alahai…pn.sumi oits….sy smpai da nak termuntah tgk mknn2 kt ctu…sbb suda kenyang mkn Pizza Hut…hua3! ikutkan jerkla kemana sj anda berada…hua3besh2!

    • sumijelly says:

      @lizz,
      makan??hehehe..alhmdulilah..badan x naik./
      tp berat jer naik… πŸ™‚
      tu arr..nuffnang nie kejap bgn kejap tido…
      susah tol… 8)

Leave a Reply