Minggu yang meletihkan

Aku cukup x suker kalu kene bawa kete g kerja!!! x suker….x suker… sebabnya, bila aku yg kene drive, aku x leh nak tido zzzzzzzzz, pas tu confirm aku sampai opis lambat..

Minggu ni amat meletihkan bagi aku.. sebabnya mr IR x kerja.. dia kene g seminar kat Shah Alam. Maka dengan itu, aku yg kene g kerja membawa kereta.

Hari senin hr tu, aku llllllleeeeeeewwwwwaatttt……. dan hari ni leeeeeewwwaaaaattttttt lagi… menci..menci.. =(

img

Dah la pepagi aku kene angkut 3 beradik nie. Ades…kalu derang jaga x per.. kalu kene tgh tido.. ha.. lagi letih..

img

Sebaik adik aku ada. leh gak dia pangkukan si Zulfadhli.. so..pepagi kene hantar 3 beradik dulu ke taska… pastu baru hatr adik aku kat Minlon….

img

Kan best kalu aku x perlu memandu dr Bangi ke KL tu.. hanya pejam mata… blink….. dah sampai opis.. mcm citer HEROES tu.. jadi Hiro Namkamura..hanya pejam mata.. sampai jer destinasi yg di ingini..

Cepatla berakhirnya minggu nie.. sebb minggu depan seperti biasa, my IR akan memandu kereta…maka aku boleh la zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz………. 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply