HOT FM : FBI feat HBO

Minggu nie bila aku dgr radio cam x berapa best jerr.. Sejak si Fafau x der sbb bercuti buat pembedahan lutut gara2 main futsal. Sebulan lak tu….. Cam x ceria jer aku dgr Hot Fm tu.. iyerla.. sebulan ko Fafau x der…aku lak cam sasau jer rasa…

Hot FM

Minggu nie Hot FM undang Halim Othman jadi DJ sementara bergandingan ngan Faisal Ismail. Memula dgr, aku ingat aku salah channel radio.. tgk balik no stesen tu.. betul lak.. rupanya Halim punya suara di Hot FM

ohh…tidak.. aku rasa dh x berapa best dgr radio tu.. nak pulak sore Halim atau di singkatkan HBO.. dah serupa channel astro la pulak..

Hot Fm

Hari Rabu tu hari aku berkesempatan tgk secara live kat TV8 waktu pagi tu.. errkk…. itu memang HBO bukan jelmaan…

Tapi sejak dia dh lama ertukar stesen dr ERA ke Sinar FM aku dh kureng dgr sore dia. Dulu minat la.. tp bila dia wat come back melalui Stesen peberet aku…

OH TIDAK!!! aku x leh terima k.. sebb aku x minat nak dgr sore SKIMA HBO tu.. sungguh teratur mcm ayat2 nya di baca melalui skrip yg ditulus atas kerta A4 sahaja…. sungguh x suker!!!!

AKu harap itu sementara jer.. sbb aku dh x lalu dgr sore dia tiap pagi… siapa lak akan bergandingan ngan FBI minggu depan yek??

Tolong la Hot FM, cr org lain..jgn la cari yg x best…

oppsss……tetiba emo lak bila bercerita pasal stesen peberet aku nie… so..pada yg dengar HOT FM jgn terpengaruh dgn citer aku nie.. korang g la dgr sendiri… πŸ™‚

Hot FM

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

    • sumijelly says:

      @Nizaa,
      tu la.. kak sumi pun boring jer dgr.. kalu FBI sorang pun x per.. suker dgr dia ngan fafau…
      dh la tu sebulan lak tu..
      minggu siapa la jd DJ gantinya…

Leave a Reply