Meh VOTE saya!

Ini adalah STICKY MODE… akan melekat sehingga korang x nampak.
so mcam biasa la… ENTRY TERBARU sila SCROLL ke bawah!
Terima Kasih!

Yer…nak mintak la jasa baik kakak2, adik2, abg2, pakcik2, makcik2 dan sumer la sekali…ewah… aku nya bahasa kemain chantik la tetiba kan? hehehehe..

Kalu tidak x der langsung intro-intro kan… πŸ™‚

vote

Nak minta VOTE kan tuk adik COMEL aku nie la… sibuk masuk peraduan, tp x pandai nak promote diri sendiri… akk yang comel lagi cun ni gak yg tolong promotekan…

Meh..meh…kalu akak ko yg buat promotion… tentu ada yg datang membantu… hikhikhik… πŸ™‚

bote

Cik Norfa masuk peraduan yang memerlukan dia menguploadkan sekeping gambar yg bertudung/menutup aurat. Kendian kene la pulak senyum manis yang paling manis! Senyuman anda yang paling menawan & beserta aksi isyarat PEACE! ..hehe.. πŸ™‚

Ishk..ishk..ishk… PEACE yang dia suh buat… Danial pun pandai wat tau…

vote

Sila klik kat nama CIK NORFA itu yek….

ada nampak berpanah2 aku letak citu.. .kalu x nampak sila pakai spek dulu…hikhikhik πŸ™‚

vote

Pas tu tekan butang VOTE yek…

Tekan butang apa ?? VOTE

Butang apa?? VOTE…

Pandai pun sumer….

tekan tau.. x tekan nanti x dpt la pulak undian tu…

Undian hanya SEKALI untuk setiap user IP Address yek…

Elok la mcm tu, x der la menipu namanya… tp..kene pandai promote la pulak.. x rajin promote, x de rla undian kan??? πŸ™‚

vote

Kendian akan kuar RESULT nya di sebelah kiri…

eee…cam nak muntah la pulak tgk muker PEACE tu kan?? hahahaha… amatlah jahat kakak ko nie kan.. :p

tgk..tgk… cikit jer adik aku nya VOTE

meh…meh..meramaikan sikit… meh arr!!!

So… tangan dah x sabar nak tekan butang VOTE kah??

meh..meh… sila singgah di Edast Contest yek….

Meh..meh..singgah, jgn memalu… adik ku adik mu jua… cewah… leh pakai kah itu tag line?? hahahahaha πŸ™‚

vote

JANGAN LUPA VOTE CIK NORFA! PEACE!!

Cepat Undian akan berakhir pada 7 Disember 2009 tau!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 comments

  1. cik norfa says:

    wah..bestnye kalian seme..
    vote jgn tak vote…thanks taw!!
    thanks kat korang bukan kat sumijelly ni..sebab die kate nak muntah tgk muke ku..

    test2..komen..huhuhu

  2. atreyu strange says:

    Aku dah vote. Tapi aku vote utk 2 org: Cik Norfa and Fara Razi.

    Aku vote utk Cik Norfa sebab dia nampak sangat sweet bile senyum.

    Aku vote utk Fara Razi pulak sebab senyuman dia nampak sangat rileks dan genuine.

    May the best one wins!
    .-= atreyu strange´s last blog ..All about you =-.

Leave a Reply