Berkongsi statitik yang x berapa banyak

yer..kali nie nak share sikit pasal aku nyer visitor tuk minggu ini..

x la seramai yang korang fikirkan..

huhuhu….tp sebelum tu..meh tgk blog yg pemes famous dulu..mcm Cik epal dan En Eyriq..hahaha

ini dari blog Cik Epal

Korang tgk blog dia baper ramai yang masuk??

Cik epal yang bujang sorang nie pun ramai peminat ko..

tu belum lagi wat blog walking katanya..kalu buat..pergh??mesti lagi banyakkan??ishk..ishk..ishk..

Ni dari blog Eyriqq….

Perghh….ko tgk Eyriq punya…

memula dapat cikit jer..setelah dia mendapat kuasa yang amat kuat..

tetiba blog dia makin ramai pulak visitor muncul…tgk..tgk..aku dh promote la pulak blog dia…

img

Ini pulak tentula dari aku punya…

huhuh…….. sikit kan?? bila la nak tinggi2 mcam mereka ini…

nak macam redmummy..lagi la..x akan dapat la..

huhu…x per.. x per..sikit2..lama2 jadi bukit gak kan?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments

  1. aus says:

    kak sumi
    aah…banyak gile kan visitors dorang..
    ahaha..
    xpela..
    kalo nak banding dgn saya lagi la..
    ahaha….
    bak kate eyriqaaz..
    bia lambat asal selamat..ahaha..

  2. zaila says:

    Kira akak banyak dah tu dari saya ni..huhuhuhu (sambil lap air mata)
    dah setahun berblog masih tak dapat2 lunaskan duit Nuffnang..huhuhuhuhu
    Btw, akak sy ada buat contest kat blog saya, sudi2kanlah join & promote di blog akak yang femes ni πŸ™‚ mana tahu akak seorang yg bertuah ke 8)
    .-= zaila´s last blog ..Mari Kelih Store 2010 Contest =-.

Leave a Reply