Entryku akan di Publish di Friso Website

Ingat x entry aku pasal Curious kids need to be tough inside sempena aku nak g Family Day ngan Nuffnang tu…

Ha…ni nak citer… aku dapat emel dari Nuffnang, depa kata entry aku akan di publish kat Website Friso tu….

Mcm x percaya kan?? hehehe… ni aku attach emel nya…

Nuffnang Friso Gold Family Day Out post on Friso website
From:
Teoh Xinxian @ nuffnang>
To: sumijelly99@yahoo.com;

Hi Norsuhaila,Hope you’re doing well!

We’re glad to inform you that the good people at Dutch Lady found the blog post you submitted for the Nuffnang Friso Gold Family Day Out at https://sumijelly.com/2009/12/15/curious-kids-need-to-be-tough-inside/ to be very interesting and well-written. Hence, they would be publishing your entry on the Friso website, with all due credit given to you as well.

We look forward to reading more blog posts like that in the future, and have a nice day! 🙂


Cheers,
Teoh Xinxian
Blogger Relations Executive

Signature
This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. If you have received this email in error please notify the system manager. This message contains confidential information and is intended only for the individual named. If you are not the named addressee you should not disseminate, distribute or copy this e-mail. Please notify the sender immediately by e-mail if you have received this e-mail by mistake and delete this e-mail from your system. If you are not the intended recipient you are notified that disclosing, copying, distributing or taking any action in reliance on the contents of this information is strictly prohibited.

————————————————————————————————–

Hai…senang nya dalam hati…bila dapat emel begini…hehehehe (mcm pernah dgr jerkan ayat gini??)

Sebenarnya dah lama nak wat entry nie… tp pepaham la..memacam perkara berlaku..

dgn kursus la, blog aku down la.. pas tu x berkesempatan la…hehehehe

Aku rasa bukan aku seorang aja yg dpt emel begini.. Eyriqq dan Kak Ros (MBP) pun dapat gak tau..hehehehe

Nota kaki : hanya menunggu bila kah akan di publish di Friso Website tu yek?? hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments

  1. asmahani says:

    wah! bets2… ni macam personal achievement lah kan. bila lah saya nak menulis dengan sempurna ni.. aduhai… 15yrs ago, masa spm bulehlah kot… kekeke…

    • sumijelly says:

      @asmahani,
      yup…betul..alhamdulilah..ada jugak yg berminat ngan entry sumi.hahaha..
      tp betul..1st time dpt menulis dgn begitu baik tanpa salah bahasa..hahahaha…
      harap2 ini adalah semangat untuk menulis lagi di masa hadapan..hehehe

Leave a Reply