Lagi kisah di Gatsby Street Fair

Korang layan la gambar yek…aku letak gmbr yg ada gmbr aku jerla…hahahaah…

ni pun aku ambik dari Daydeck punya camera…perghh.sebaik ada cameraman..

kalu harapkan camera aku?? hahaha..cikit jerla….. aku punya version nanti aku update..

img

img

Ni bergambar sambil memegang barag2 Gatsby..kunun nak jadi model..

ada gaya x?? hakhakhak… errkk…pada yg empunya gmbr meh..meh tinggal link..

x berapa hingat la..hehehehe.. main bergmbr jer aku nie

img

Ni aksi aku memaksa Nicholas memegang anak aku…hahaha

jahat kejam kan aku??paksa org pegang anak sendiri..hahahaha…

x per…Nicholas belajar pegang anak org dulu yek..pas nie leh pegang anak sendiri lak..hehehe

img

errkkk…asal aku nampak MELROMEO tu tinggi sungguh dari aku..

mendogak sungguh aku nengok dia..seyes..dia amat….amat tinggi…perghhh..

ko dah ada awek lom?? mesti awek ko sakit kepala bila nak bercakap ngan ko kan??hahahahaa

img

korang sila la percaya…aku memanjat CLIMBING PLASTIK nie..hahahaha…

berjaya jugak aku panjat..

tp aku x berjaya menaiki hingga ke puncak…sbb kaki aku pendek untuk melangkah lagi jauh…hahahaha

cukupla aku bagi gmbr nie dulu…nanti sambung lagi yek..penat ko..hahahaha

Nota kaki : amat…amat…..amat sonok ko… seyes..ada lagi, aku akan pegi jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply to sharinginfoz Cancel reply