Why Smartphones can be Dumbphones

Kenapa telefon pintar (smartphones) boleh menjadi telefon paling dungu (dumbphones)? DUNGU?? hehehe…. jangan jadi DUNGU sudah la..

digi

LEBIH 80 peratus penduduk di negara ini memiliki telefon bimbit, sekali gus menunjukkan komunikasi kebanyakan masyarakat di negara ini berada di tahap yang amat memuaskan……

Tahap itu sejajar dengan hala tuju negara ke arah mewujudkan masyakarat berpengetahuan kerana hanya dengan maklumat mereka mampu membuat keputusan dengan lebih berkesan.

Pelbagai jenis telefon bimbit dilambakkan di pasaran tempatan ketika ini, menjadikan orang ramai lebih rakus memilih dan ada pula yang gelap mata atau keliru untuk memilih yang mana satu paling sesuai bagi kegunaan sendiri serta berada dalam lingkungan bajetnya.

Dua jenis telefon bimbit berada di pasaran iaitu telefon biasa dan telefon pintar yang biasanya dijual pada harga lebih tinggi sejajar dengan kemampuannya.

Telefon pintar lebih mudah digunakan untuk menjadikannya benar-benar alat peribadi dan cukup bertenaga untuk tujuan bekerja atau berhibur.

Tapi…apalah gunanya ada telefon pintar tanpa pelanDG Smart Plan.

digi

Dengan hanya RM68.00 sebulan anda boleh menyemak senarai tugasan, menyemak kalendar, menyemak senarai kenalan, memantau e-mel dan membuat panggilan suara, bergambar dan dapat melayari internet dgn sebebas2 nya..

Malah anda akan mendapat penjimatan sehingga 50% ke atas Telefon Pintar anda dengan DG  Smart Plan ini.

Bebaskan hari anda dengan DG Smart Plan™ Smartphone bukan lagi Dumbphone!.

Kini kebebasan terletak pada diri anda. Maka dengan itu DiGi menjemput anda semua DiGi Angles ke event DiGi Break Free party pada hari dan masa berikut :-

Date: 29 May 2010 (Saturday)
Time: 6pm – 10pm
Venue: Ecoba, Lot No. B-G-02, Level 1 Menara Bata (Tower B), PJ Trade Centre, No. 8 Jalan PJU 8/8a Bandar Damansara Perdana, 47820 Petaling Jaya (please click here for a location map)

Ia bukanlah sekadar parti biasa tetapi adalah parti pakaian beragam bertemakan Prisoners and Villains iaitu untuk memaparkan kebebasan internet yang disediakan oleh Digi. Untuk menyertai parti ini, sila dapatkan maklumat di sini.

Ayuh…mari kita menyertainya semua…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments

  1. matjoe says:

    gud luck sumi. nak try luck laa jugak. byk digi nak bagi hadiah.

    Sumi, nak mintak vote utk Audition Project Alpha aku, dtg laa kat my blog, ada kasik link.

Leave a Reply