Marimelaram, saya nak baju FREE dari Indonesia

marimelaram

Ok…meh masuk peraduan…hehehe…. ni pun kawan aku yg bagi link. Sbb nak bagi BAJU FREE…dr Indonesia tau… sapa x mau…….

Senang jer…meh ikut cara2nya :

Bloggers :

  1. Buat entry dengan tittle : Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.
  2. Upload gambar diatas dan link ke : http://marimelaram.blogspot.com
  3. Link http://marimelaram.blogspot.com ke sidebar blog anda
  4. Menjadi follower adalah tidak wajib :p *tapi dialu-alukan*

Facebook users :

  1. Buat note dengan tittle Marimelaram,saya nak baju FREE dari Indonesia.
  2. Upload gambar diatas dan link ke : http://marimelaram.blogspot.com
  3. Tag 10 kawan anda di note tersebut
  4. Menjadi fan adalah tidak wajib :p *tapi dialu-alukan*

Senang bukan? maknanya.. kalu x der blog, leh guna Facebook untuk menyertainya… apa lagi..meh la sertainya…

Mana tau leh dapat hadiah ini :

KEBAYA SNOW WHITE

BAJU KURUNG SWEET KUNCUP

Chantik kan?? hehehe… leh melaram wat g kenduri kawen @ hari raya nanti…..hehehe

k…ini adalah entry aku untuk peraduan ini…

1. Upload gambar paling kreatif anda bersama your beloved one(s) (boleh family,friends or even lovers)
tak perlu describe gambar tersebut πŸ™‚
nak buat gambar macam mane,it’s up to u.

-DONE-

mymoment

2. Lengkapkan :

Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ……..
(tidak melebihi dari 25 patah perkataan)

Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana saya tidak pernah memiliki pakaian baru sejak melahirkan anak saya setahun yang lalu. Dan saya patut diberi bajukurung/kebaya Indonesia free.

-DONE-

(seyes, kalu x percaya lihatlah blog saya, mana ada baju kurung baru sejak raya tahun lepas…huhuhuu. sedihkan..?? sbb lebih pentingkan anak2 dr diri sendiri)

3. Tinggalkan link ke blog/facebook anda di entry ini

-DONE-

4. Tarikh tutup penyertaan : 7 July 2010

ok… aku dh buat penyertaan ini… korang nak cuba?? silakan… benda FREE bukan senang nak dapat, tp kene usaha untuk mendapatkan…

Semoga aku berjaya!!!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply