Bantuan di perlukan. Hari ini hari dia, esok lusa hari kita

**Ini adalah STICKY MODE**
Untuk ENTRY terbaru, sila scroll ke bawah, terima kasih!

Hai semua… semoga sihat di waktu petang2 ini yek..

Aku sebenarnya ingin menghebahkan cerita yg aku dapat dr kawan sekolah Menengah aku. Walaup0un sudah hampir 1o tahun meninggalkan alam persekolahan, namun persahabatan tetap erat seperti dulu kala. Cuma masa yg memisahkan kami sahaja.

img

Salah seorang kawan aku, Voon Yoke Kuen dan suaminya Steward Lim ingin memohon bantuan dari segi kewangan kerana anaknya Matthew Lim Kim Feng memerlukan pembedahan secepat mungkin.

img

Penyakit yg dihadapinya adalah berkaitan jantung. Mengikut perbualan antara aku ngan Voon Yoke Kuen sebentar tadi, dia mengatakan saluran darah terbalik. Jadi doktor memerlukan pembedahan secepat mungkin untuk membaiki saluran darah anaknya.

Anak nya baru sahaja di lahirkan pada 5 May 2010 dankalu di kira baru sahaja berumur 1 bulan lebih sahaja. Oh…masih kecil lagi anak ini. Mesti si kecik ini amat tabah menghadapinya.

Pembedahan ini perlu di jalankan pada 11 June 2010 ini bersamaa hari Jumaat dan memerlukan RM45K untuk menangung kos pembedahan ini.

Ibu dan bapanya berharap agar mendapat pertolongan dari rakan2 sekalian untuk menghulurkan bantuan kewangan walaupun ia hanya RM2.00.

Ini adalah surat salinan dari Hospital yg merawat anak nya.

img

Jadi andai kata anda ingin menghulurkan bantuan, sila emel ke sumijelly99@yahoo.com atau shout box saya @ terus  ke akaun mereka seperti yg tertera di bawah

CIMB account 1454-0002382-52-8

Name : Voon Yoke Kuen.

Harap dengan bantuan yang tidak seberapa ini dapatlah kita membantu mereka yang dalam kesusahan. Hari ini hari mereka, esok lusa mungkin hari kita.

andai ingin membantu menyebarkan kisah kawan sumi ini, sila copy paste dr blog sumi. Anda di benarkan berbuat demikian untuk kebaikan bersama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply