Big Apple oh Big Apple

Wah…. BIG APPLE…. emm…biasa dgr ker nama itu??

Big Apple Donuts & Coffee, donuts are our world

Tapi bukan BIG APPLE yang ini tau…

big apple

Ni kalu bagi aku …hahaha… sekali jerla makan.. pas tu x makan lagi.. padahal org ramai tahu memakan BUAH APPLE amatlah baik untuk kesihatan. Malah ini adalah diet utama kawan aku Dr Hanie.. muahahaha

Ok..BIG APPLE yang aku maksudkan adalah

.

.

.

.

.

.

.

.

big  apple

Tadi pagi aku meeting ngan unit aku… aku dh pasan ada sorang amoi bawa bungkusan.. pandang dr jauh aku dh pasan itu adalah beg plastik BIG APPLE

Wah… dan..dan ..aku pandai meneka…

Kuar jer meeting derang kata ada makanan.. dn terpampang 2 kotak BIG APPLE… nyum..nyum……sungguh menyelerakan ko..

big apple

Memang ada 2 kotak, tp tinggal lagi 1 kotak jer yg masih belum berusik..

ewah..macam menunggu kami habis meeting jer untuk di rasmikan…hahahaha

Apa lagi… sebelum derang memakan donut2 yang comel dn cute nie…meh sini Sumijelly nak bergambar..

Nak tayang kat kengkawan blog, bahawa aku tgh makan BIG APPLE…muaha3…

big apple

Jadi..sila jangan JELES sama aku yek…

walaupun aku x makan12 ketul itu..tp dpt gak merasa setiap 12 ketul donut itu..

kena potong 2 bahagian setiap donut supaya org lain boleh merasa kan..hehehe..

BIG APPLE nie sedap sikit dr JCo dn Dunkin Donut.. aku rasa BIG APPLE x semanis dr 2 brand ini…

ok…time untuk makan yek…bye… eh korang g la lunch..dh kul 12.30 tghari dah..

syoh..syoh..aku nak makan BIG APPLE nie..muahaha…….

Nota kaki : tgh memikir…apakah lunch aku hari ini hanya DONUT sahaja..muahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments

  1. faizulamin says:

    big apple mmg terbaik.
    dulu2 saya suka makan dunkin donut, tapi smenjak wujud big apple nih, rasa big apple lebih best! pergi dunkin pun sbb nak makan sandwich.

    now dah kurang makan, sbb rasanya, ia agak mahal untuk org macam saya nih. dan akibat selalu makan dulu, saya kini sudah ‘nampak macam gemuk dah’ hahahaha!! 🙂
    .-= faizulamin´s last blog ..Kemaskini info anda tentang Palestin =-.

    • sumijelly says:

      @faizulamin,
      betul..sy memula makan dunkin donut, pas tu JCo bila rasa big apple nie..lagi sedap dr 2 brand tu…

      tp bukan selalu makan pun..dek kerana ada org nak banjer jer makan..nak beli?? emm…x der la..mahal dh tentu..

    • sumijelly says:

      @Farah Y,
      Krispy kreme?? mcm pernah dgr la..tu ada gak kan kat malaysia…kan??
      x per, nanti balik malaysia..makan balik itu Big Apple tau…
      Farah, kak sumi dh joint give away tu..harap ada terima yek

Leave a Reply