Dangkal jerut diri ARTIS!

Pernah x baca ARTIKEL DANGKAL JERUT DIRI yang di tulis oleh Pak Nil (Aznil Haji Nawawi) pada 9.05.2010 yang lalu di Harian Metro…

Tergerak lak hati ini sbb kisah ini berkaitan dgn ARJA LEE yang sedang hangat mengenai lakonan BOGEL dia….

aznil

Mengikut petikan Pak Nil :

ASSALAMUALAIKUM! Paknil sudah tangguhkan beberapa kali untuk buka mulut mengenai perkara ini kerana ia sensitif tetapi Paknil lihat artis wanita kita makin galak pula membuka mulut memberi komen, terutama apabila membabitkan soal berpakaian.

Paknil tahu isu berpakaian adalah hak peribadi tetapi apabila mereka mula membuat kenyataan akhbar mengenai isu ini, kenyataan itu menjadi perhatian ramai dan tidak mustahil ia menjadi bahan debat dan perbualan.

Paknil ingin syorkan supaya mereka tahu memberikan jawapan yang tidak memerangkap diri sendiri atau lebih senang, mereka tidak membuka mulut langsung. Paknil katakan sedemikian kerana setiap kali jawapan yang mereka berikan seolah-olah mencabar hukum Tuhan yang memerintahkan umat Hawanya menutup aurat. Full Stop. Tidak boleh dipertikaikan dan dilengahkan lagi.

Dulu kisah Ann Ngasri,

anne ngasri

Ann Ngasri

Dia memang membuka tudung ketika berlakon baru-baru ini demi memenuhi kehendak produksi itu. Niatnya hanyalah untuk mencari rezeki kerana punca rezekinya dari dunia lakonan. “Saya bukan sesuka hati pakai dan buka tudung saya. Di luar, saya sebagai Anne Ngasri memang sudah bertudung.Tetapi apabila berlakon, ada sesetengah drama memerlukan watak saya untuk tidak bertudung, jadi saya akan buka tudung ketika pengambaran.”

Petikan dari : Utusan Malaysia

Sekarang kisah Arja Lee la pulak…

arja lee

Arja Lee

Saya tidak takut dengan tohmahan kerana buat benda itu (bogel) bersebab berikutan watak Ruby itu seorang yang berani. Apa yang saya lakukan itu lebih baik daripada berlakon filem porno. Sebenarnya apabila saya menggadaikan tubuh badan, saya mahu ia dilakukan kerana seni dan bukan berbogel tidak tentu pasal seperti di tepi kolam renang.

Petikan dari : Utusan Malaysia

Jadi…korang pikir la sendiri… aku malas nak pikir…muahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

Leave a Reply