Mari kita HOLIDAY!

Yehaa…….. aku nak g HOLIDAY!!!!!

Sila jangan jeles wahai kengkawan… sumer dh siap.. dah book..dah prepared barang… bawa pelampung anak, baju mandi..eh..anak aku mana ada baju mandi..

Pakai speneder jerla yek nak..hahahaha

Syhhh…dendiam tau.. aku nak g HOLIDAY INN nie… yang terletak di

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
SHAH ALAM…………………….

jaaaaaaaaaaauuuuuuuhhhhhhhhh x?? jauh la… nak drive lagi, pakai minyak lagi..hehe.. ada TOLL x ??

holiday inn

Ingat x aku pernah citer pasal aku dapat GIFT CERTIFICATE  HOLIDAY INN tu? haaa……. ni yang nak di gunakan nie..hehehe

Bulan February tu..skrg dh bulan July..bapak lama aku pegang itu voucher..hehehe

Dapatlah aku aku merehatkan badan….. mlm tadi dh kemas umah.. basuh baju yg penting dulu… hari ahad kang baru sambung basuh lagi…

holiday inn

AKu dapta bilik DELUXE ROOM

Aku check gak kat website dia… eemmm… RM323.85 termasuk breakfast 2 orang.

Aku jer dh 5 orang.. 2 dewasa, 3 kanak2.. cam no tu???

Nampaknya my IR kene la mengalah… dia dh biasa makan kat hotel..lagi pun kang sapa lak nak ambik gmbr kalu dia yang g kan??

Baik aku la yang g sarapan tu kan….. leh berposing ngan anak2..hahaha

holiday inn

Ini lah gambaran bilik dalam laman web Holiday Inn nie.

X nak cakap apa2…kang dalam gambar kemain chantik..bila tgk lain bebenor ghupanya.. tunggu jerla aku update entry yek…

holiday inn

Jadi aku akan ke Holiday Inn KL pada hari ni dan akan balik pada hari ahad…

Jadi… jangan kaco aku nak bercuti walaupun di KL sahaja…..muahahah. Syoh…syoh..nak tido nie… letih sbb perjalanan jaaauuuh sgt…hahaha

Nota kaki : Selamat berhujung minggu yek kengkawan………

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments

Leave a Reply