Cek Kedua dari Nuffnang

Alhamdulilah… akhirnya aku berjaya jugak mendapat hasil dari Nuffnang..

Ini adalah hasil ku yang kedua selepas hasil pertama ku buat belanja anak-anak…hehehehe

Rezeki..rezeki… dua hari sebelum raya aku dah dapat Cek nie… tapi baru hari nie nak ku kahabarkan kat semua orang..hehehe

cek dari nuffnang

Selepas tertekan butang cash out tu… akhrinya sampai gak kan cek nie…hehehe

sedang elok la.. kan aku wat peraduan sampaikan jer 2010 tu…dengan duit nie la ku bahagikan kepada peserta yang berjaya nanti..

Duit aku tak la sebanyak seperti Eyriqqaz, dia mampu meraih sehingga beratus-ratus… hehehe.. tp dek kerana Eyriqqazjugak la, aku mendapat tempiasnya…

so..nanti kan keputusan sampaikan jer 2010 tu yek… para juri sedang membuat analisis ni…hehehehe

Hanya 3 orang pemenanga bakal menerima RM20.00 dari ku… dan terima kasih kepada yang sudi memberikan sokongan pada sumijelly.com.

Nota kaki : Perghh……sumer peserta hebat2 belaka… susah nak pilih..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments

  1. watie shaari says:

    salam sumi, sy tak faham camner nak earn income dari nuffnang ni, kena join diorang punya invitation dan contest tu ker atau kena edit ape2 ker..sy betul2 blur…huhu..harap tunjuk ajar, arigatoozaimas…

Leave a Reply to hamzah Cancel reply