Apa barang baca blog Redmummy??

Redmummy

Redmummy?? woi..sapa lak Redmummy ni??

Gila hapa tak kenal?? Redmummy la.. kalu tak kenal gak?? meh sini aku nak citer… tapi bukan aku nak citer pasal Kak Red yek… tapi pasal Blog Redmummy

Apa ada dalam Blog Redmummy yek??

Korang rasa nak cari kasut —> masuk jer blog Redmummy

Korang rasa nak tips pasal make up —> masuk jer blog Redmummy

Korang rasa nak tips kecantikan —> masuk jer blog Redmummy

Korang rasa nak tengok Gambar ARTIS —> masuk jer blog Redmummy

Korang rasa nak tengok Negara orang lain —> masuk jer blog Redmummy

Korang rasa nak tahu pasal KEWANGAN —> masuk jer blog Redmummy

Korang nak tahu pasa gossip —> masuk jer blog Redmummy

Korang nak tahu pasal itu ini —> masuk jer blog Redmummy

Kornag nak citer lawak —> masuk jer blog Redmummy

Korang nak tahu apa lagi??? …….ades….. wei banyak nau la nak tahu kan…

Kalu korang BOSAN, korang g jerla masuk BLOG Redmummy…….

macam-macam ado kau!!!

Jadi dengan wujudnya entry nie, sempena peraduan meletup-letup tu… maka selseai sudah tugas aku…hahaha

Nota kaki : errk.ni kira kategori masuk peraduan ker kak Red?? hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments

  1. h4ni3 says:

    pendek kata.. macam2 ada la ye
    macam astro gitewww

    *oii sumi.. beriya aku tukar balik intensedebate aku tu.. takde jugak ko datang mengomen???? aku tuntut!! haha

Leave a Reply to wani Cancel reply