Perompak tinggalkan LOVE BITE??

Semalam aku ada baca utusan dan harian metro, tetiba aku terpandang artikel yang bertajuk Gigitan cinta sebelum bebas. Setelah aku baca, macam pelik jer citer dan kejadian yang berlaku…

KUALA LUMPUR: Seorang gadis bukan saja dirompak dan diculik dua lelaki, malah seorang daripadanya suspek sengaja meninggalkan beberapa kesan gigitan cinta di lehernya sebagai tanda kenangan sebelum dia dibebaskan.

Sumber polis berkata, dalam kejadian jam 11 malam kelmarin, mangsa yang bekerja sebagai eksekutif dikatakan baru habis bertugas dan berjalan ke keretanya yang diletakkan di belakang Hospital Sentosa, Jalan Chemor.

“Mungkin tidak berpuas hati dengan jumlah rompakan diperoleh, selain mendapati mangsa mempunyai fizikal menarik, suspek cuba menjadikan mangsa sasaran pemuas nafsunya,”

“Difahamkan mangsa yang ketakutan terpaksa membiarkan suspek mencium dan menggigit lehernya berulang kali, tanpa mampu berbuat apa-apa,” katanya..

“Selepas beberapa jam dilarikan ke kawasan Chow Kit, di sini, kedua-dua suspek membawa mangsa semula ke kawasan dia diculik berhampiran Jalan Chemor sebelum dibebaskan.

love bite

Pelik la pulak aku rasa, udah la di culik, pas tu leh pulak tinggalkan ‘love bite’ sebelum di bebaskan kemudian leh pulak penculik tu patah balik tempat dia culik dan tinggalkan mangsa kat mana di culik tu…

Patutnya kalu dalam keadaan tergesa-gesa, penculik leh aja tinggalkan kat memana tempat yang dia pergi. Macam tak logik jer kisah ni…hahahaha

Ada ker perompak sempat nak tinggalkan ‘love bite’ untuk mangsa, selalunya nak romen…. dia bukan ingat apa-apa. dah mangsa depan mata, terkam jerlakan.. Ni raba-raba jer?? hehehehe

Ada pulak nak tinggalkan tanda lagi….

Aku rasalakan :

Perempuan nie dah berkenalan dengna lelaki ini, mungkin pergi joli memana kot, kemudian duit habis. Pas lelaki tu ter gigit leher dia terus tinggal kesan. Perempuan tu panik, apa nak cakap kat mak pak dia pasal gigitan kat leher dia. Terus g lapor polis kata dia kene culik dan rompak… hahaha

Itu aku yang fikir, kita tak tahula perkara yang berlaku tu betul ke tidak. Yang hanya thau adalah budak perempuan dan lelaki yangmeninggalkan gigitan cinta itu…hehehe

Nota kaki : kekadang bila baca artikel akhbar, ada gak yang kelakau part citer2 yang berlaku. ada yang logik ada yang tak logik…hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments

  1. yanmie says:

    ya rabbi…mati2 ingat gmbr atas tu gmbr betul org dlm berita tu..kah3..sabar jelah rupanya camik dr almari pakcik google, dahsyat gak gmbr tu ye…hahaha

  2. cikpia says:

    dia ter syok kot…… tu yang ter rela…….

    chett!! tak baik betoi aku TER buruk sangka ari2 jumaat nie….. esok la sambung buruk sangka……. esok kan sabtu…. =)

  3. Fabio says:

    yg pelik tue….perompak tue buat love bite kat bahagian tue ajerr….
    penyangak tue x terfikir ke nak buat kat tempat lain ker… yg lagi best…huhuhuhu!!

Leave a Reply to cikpia Cancel reply