Oblong berger yang sedap??

Pernah dengar OBLONG??

Pernah makan OBLONG??

oblong

Ini la ghupanya OBLONG

aku selalu dengar, tapi tak pernah makan lagi…. dan pertama kali makan nak juga share ngan korang rasanya…

  • ada rasa black papper
  • panjang
  • ala-ala prosperity burger McD
  • murah dr Mc D
  • Harga kat umah aku RM4.00

So..kesimpulannya.. leh la makan lagi…hahahaha sedap gak… tapi nak try kat tempat lain lak.. mana tahu lagi seeedappppp…..

oblong

sapa pernah makan?? meh la share sikit pengalaman, kot-kot tempat korang lagi mahal atau lagi murah dari tempat aku ker?? hehehe

Nota kaki : Kenapa berger tepi jalan tak bukak waktu lunch, kalu bukak leh gak aku g beli lagi…hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

48 comments

  1. missbby says:

    sebenarnya kan, saya pun tak tau oblong itu apa..baru tahu dalam tahun ni jugak..itupun abang beger tu tanya, akak taknak rasa oblong ke? sumpah saya tak tau time tuh..hehehe..tapi sekarang dah tau, memang sedap..hehehe

  2. Merryn says:

    I tell you.. Burger tepi jalan memang BEST! memang tak bukak lunch time sbab PANAS!!! πŸ˜€ Or depa kasi muka kat Mc D… otherwise Mc D tak jalan… πŸ˜›

Leave a Reply