[UPDATE] Senarai Peserta GA

Hallu………… punya la malas tul aku nak mencipta entry untuk hari ini.Sebab mood nak kerja tu tak ada, sebab My IR cuti kat umah, tapi aku gak yang kerja…….grrr…….

Tak per, cuma nak bagi tahu, setakat ini seramai 25 peserta (setakat ini lah) yang telah menyertai โ€œGiveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Tapi ada 2 peserta yang masih tak lengkapkan syarat-syarat peraduan di mana mereka perlu meninggalkan LINK di BLOG SEKILASS (wajib)

Jap..tarik napas jap…

>IKLAN< Jom tenangkan fikiran di New Zealand nak tak?

ok ..kita sambung balik…hehehehe

Jadi masih ada masa lagi untuk anda menyertainya, kerana peraduan ini akan berakhir pada 4 Januari 2011 nanti. Dan untuk part 1, peserta yang meninggalkan LINK antaraย  4 Disember – 19 Disember 2010 akan di cabut nombor untuk menerima HADIAH MISTERI.

Apa hadiah misterinya?? haaa……….tunggu jerla. Adakahia sejenis barang, sebentuk duit, atau ??? hehehehe………RAHSIA

Jadi andai terlepas untuk pusingan 1, tak per.. akan ada lagi satu pusingan yang akan berlangsung dari 20 Disember 2010 – 4 Januari 2011.

Jadi, cepat-cepat buat entry!! Mana tahu korang bakal memiliki DOMAIN @ perbaharui sahaj DOMAIN yang ada?

untuk senarai peserta leh refer di sidebar sebelah kanan atau klik >SINI<

Nota kaki : Tuah kaki ayam nampak di kaki, tuah mannusia siapa yang tahu kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 comments

Leave a Reply