Selamat datang 30!

happy birthday

Wah… hari ni genap usia ku yang ke 30 pada 9 Disember 1980. (selamat datang 30an)

Bermakna sudah 30 tahun aku hidup di muka bumi ini! (adehh…tua sudah diriku)

sumijelly

Alhamdulilah, setelah 30 tahun hidup dimuka bumi ini, aku telah banyak lalui kehidupan suka dan duka.

Ini juga telah mematangkan aku untuk menjalani kehidupan yang penuh pancaroba.

Dengan memiliki kehidupan sebagai anak, isteri dan ibu. Aku bersyukur kerana masih lagi dapat meneruskan kehidupan aku.

Sekarang kehidupan aku stabil dengan dikurniakan suami yang penyayang serta 3 orang anak lelaki yang semakin lasak. (sayang keluarga ku!)

sumijelly

Tanpa kengkawan di sisi juga tidak mempu aku harungi kehidupan ini. Kerana tanpa kalian semua… tak akan wujudnya juga sumijelly yang di korang kenali.

cuma pinta ku satu :

I may not be the most important person in your life, but I just hope that one day when you hear my name you would just smile & say ” Hey! Thats my friends!”

Terima kasih segalanya sahabat dan keluarga!

**kredit gambar ke Sawanila

Nota kaki : Oh… selamat tinggal zaman 20an…hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

58 comments

  1. meaw says:

    meaw mai ni, hehe….
    wah da tua la akak, nyway selamat hari lahir yg ke-30,semoga bertambah rezeki dan bahagia disamping keluarga tercinta πŸ˜‰

  2. nOj says:

    wah ucapan slamat arijadi camtu skali. hehehe

    happy bday kak. moga dilimpahkan rezeki kesihatan, wang ringgit dan kebahagiaan. moga seme yg akak impikan tercapai. amin

  3. missbby says:

    Happy Birthday Cik Sumi..Muda lagi tuh..baru 30..:) Semoga dipanjangkan usia dan dilimpahkan rahmat dari Tuhan..Semoga berbahagia menjalani kehidupan sebagai isteri dan ibu kepada 3 orang anak…:)

  4. eliss says:

    selamat hari lahir kat sumi..dengan pertambahan usia, moga lebih kegembiraan dan kebahagian yang bakal dikecapi πŸ™‚ Semoga bahagia dunia akhirat..tadak acara potong kek ka?? hehehehe

  5. nkara says:

    hepi besdei tu yu…
    mesti dpt kedit free dr celcom kan?
    so pe lagik? sila kol aku yek…macam bese…hahahaha

    p.s. macam penahku dengar quote mu itu… (:

    • sumijelly says:

      @nkara,
      ko ingat call FREE jer…ahahaha
      yer la..bersedia la 7 hari 6 malam….make sure hp FULLBATERI yek…

      ala..guote tu kan aku pernah pakai sejak dulu……cuma tak terpakai smpai ni br teringat……hahaha

  6. cikpia says:

    happy birthday kak sumsum!!!!

    at the age of 30, kak sumsum dah ada semua – kerja gomen, a hubby, three magnificent kids…… saya nie dah 28, hapah pun tadak. he he………

  7. isabelle says:

    happy birthday sumijelly.
    welkam to the club.

    “sumijelly manis..sumijelly manis…rasa sedap agar2 buah. sumi!!!!”
    selama ni lagu tu dok terngiang2 kat tinge i je tiap kali nmpk nama u. tapi arini dah sesuai la nyanyikan lagu ni. maintain manis la ye wpun dah 30

Leave a Reply