Setelah seminggu ku tinggalkan pejabat

Hai sumer!!!

Hari ni hari pertama bekerja setelah tidak masuk ke pejabat hampir 10 hari (campur sekali cuti umum la…)….. ewah..bunyi macam aku bercuti panjang…….padahal aku cuma g kursus selama seminggu kat Kuala Selangor.

Kalu nama pun kursus, jangan tanya la yek adakah aku gumbira atau tidak….. dengar kuliah, makan, dengar balik kuliah, makan……hahahaha……. sebaik la makanan kat situ kureng menyelerekan.. kalu tidak mau gemuk aku…hehehe

Nak cerita apa yek pasal kursus aku… bukan nya pergi bercuti.. kul 8.30 pagi hingga kul 10.30 malam duk dalam bilik kuliah jer… tak kemana-mana pun….

itu pun hari2 terakhir dapat lah melawat sekitar Taman Malawati dan malamnya pula ke Sg Belimbing melihat kunang-kunang…

Ok… sekarang masa untuk menyettelkan kerja yang bertimbun-timbun. Derang nie tahu2 jer aku masuk kerja, sekali sebeban derang tinggalkan. Baru seminggu, lum 3 bulan tuk cuti bersalin….hahahaha

Nanti aku citer serba sedikit di Kuala Selangor yek….sambung kerja dulu yek!

Ohw ya, terima kasih kepada Amy, Eyriqazz dan Anak perak kerana sudi memeriahkan blog aku yang selama seminggu tidak berupdate…hehehehe

Nota kaki : Tetiba rasa macam nak ambik lagi kursus jangka panjang, sbb best tak yah buat kerja rumah dan kerja opis…..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments

  1. makdara TERdiva says:

    bestnye lah selalu dpt berkursus..at least tak terperok kat opis sepanjang tawun..walaupun pg kursus tu kena attend macam2 benda..tak mcm keja kompeni swasta yg langsung takde apa2 benefit..harap boleh masuk lambat balik cepat! πŸ˜›

Leave a Reply