Apa rahsia menjadi TOP 1 di Innit, Nuffnang?

Selalu perhatikan bagaimana mereka ni berjaya mendapat TOP 1 di ruang INNIT yek??

Pernah gak aku baca dalam entry ada cara-cara nak dapatkan NANG tertinggi dengan menapulasikan tajuk entry…. tapi ada yang kata tak baik begitu, umpama menipu pembaca…huhuh

Tapi untung mereka-mereka yang pernah merasa TOP 1 di Innit Nuffnang tu antaranya seperti :

Apa yek rahsia korang…. ??cer citer…cer citer

Aku pernah gak post kat innit tu, tapi tak pernah pun masuk TOP 10 hehehehe….

Nota kaki : Korang pernah ker??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 comments

  1. Affan says:

    takpernah masuk jadi no 1, tapi saja nak komen sini hahaha~

    ps: dulu ada geng2 tolong tekan innit2 kat orang lain, balik2 orang yg sama je jadi top. tapi tu mungkin cerita dulu lah, sekarang taktau ada lagi ke tak hehe

  2. hakimfaridzul says:

    dia orang selalu nang org punya entry and minta tolong orang lain nang entry die org gak!
    πŸ™‚
    huhuhuhuhu
    selalunya, die org ada geng2 die org untuk tolong sesama sendiri…
    πŸ™‚

  3. nina says:

    terror tul kan diaorg ni boleh jd top 1 kat innit….nina pon slalu post tp x pnah dpt carta pon…hihihi….

    **tak singgah dari mana2 sbb mmg follow sumijelly…ske baca…**

  4. myvitrd says:

    aku sebenarnya taknak menodoh.. tapi pernah terbaca dalam satu entri..dia orang guna iframe.. tapi tak sepanjang hari.. dia orang start jam 12 malam sapai pagi je.. sebab entri yang pertama akan start jam 12 malam..

    Setiap pengunjung yg datang blog dia.. seolah2 macam nang entri dia sekali..

    Kenapa saya cakap macam tu sebab saya pernah test di gengblogger memang berjaya..

    Kalau tak caya cuba test malam ni.. sebab tu kekadang tajuk macm biasa je tapi jadi top 10.. heran tak

    • Sumijelly says:

      @myvitrd,
      hohohoho…. ada rahsia yek rupanya….

      emm… entah la tak pernah la terfikir nak buat gitu… kalu leh biarlah org nang tu tetiba jer.. tak nak la sbb guna sistem kan…hehehehe

  5. eyriqazz says:

    rahsianya….jeng,jeng,jeng…..”The Secret Ingredient for this Delicious Mee is No Secret” – Kungfu Panda..u have to believe in it..hak3…

Leave a Reply