Awek darkbatman

Emmm… sapa pula nak cari awek darkbatman ni?? Amboi…….. ni sure perempuan yang search ni.. baik ngaku sapa punya kerja nie?? hehehe

Rasanya aku tak pernah pun buat antry pasal awek darkbatman wei…. tapi kat blog dia ada la kot.. Sekarang dia memang ngah hangat bercinta ko… Tau la dah ada awek baru, tu pun nak tayang.. kasi jeles jer sama aku…………huhuhuhu

Kalu baca tajuk entry dia “Akhirnya Aku Jatuh Cinta Lagi..” bunyi macam pernah FRUST jer Ayie?? hehehe. Pernah putus cinta yek?? Alalalala…..cian dia, sapa la perempuan yang menguris hati dan perasaan dia yek??

darkbatman

Hensem kan dia??? patut la ramai yang minat dan jatuh cinta ngan dia….. hehehe

Rasa nak berkenalan ngan mamat dia, korang g la terjah blog dia….. suka tengok gaya dia yang bersahaja.. dia peramah tau tak lokek senyum, tak lokek cakap…. dan sering di temani ‘bodyguard‘ hehehe

Nota kaki : Untung jadi orang hensem, ada jer yang minat yek..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 comments

  1. darkbatman says:

    hahaha..panas.. fes tym kak sumi wt en3 sal aie.
    lately ramai yg cri pasal ne.. sume kes gosip dlu 2..kehkehkeh

    lame x jenguk sini.. rindu nk jmpe n hang out mase event mcm dlu2..

    • Sumijelly says:

      @darkbatman,
      hahaha…. ala… dah yg sibuk nak tahu siapa GF aie…tu yg kuar entry special..hahaha

      tu arr..lama tak dtg siini kan?? bila la kita nak together2 reramai kan?? nanti kita set datela ajak reramai..hehehe

Leave a Reply to yuyu Cancel reply