Haluuuuu!!

Assalamualaikuk wbt

Hehehe…ini bukan post hasil tulisan tangan Cik Sumi. Saya ialah ‘penceroboh’ baru di sini. Disebabkan Cik Sumi belum sihat dan segar sepenuhnya untuk kembali berblogging, jadi saya akan menggantikan Cik Sumi untuk beberapa ketika.hehehe….

Saya pasti Cik Sumi tidak akan tunggu lama untuk memuntahkan segala isi perutnya ke atas blog ini,eer maksud saya memuntahkan idea dari dalam benak kepalanya πŸ™‚ Saya kenal sangat dengan Cik Sumi tu!! Teman sepermainan, sekatil, serumah sejak kecil lagi. Sehinggalah masing-masing berkahwin. Hahaha….

Ok, jangan susah hati. Cik Sumi pasti kembali! Tungguuu! Oh ye, jangan lupa untuk buat lawatan kasih sayang ke blog saya ye www.yusrinahata.com.

Salam ramadhan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Blog.

8 comments

  1. sumijelly says:

    fuh yoooo….ada org update…keh3… Okla, janjji ada ber update…

    Maaf la kengkawan, masih tidak dpt nk beronline… Setakat leh komen jer… Nak masuk blog x leh…maklumla guna hp aja..hahaha.. HP pun bukan canggih pun… nokia jjer kooo…….

    So, sebaik la ada sepupu yg sudi nak menghapdate….trima kasih cik yutt….nanti ada masa korang g la lawat blog dia sekali yek…hehehe

    so far…aku sihat. Anak pun sihat…insya allah..kalu dh boleh ber blog aku akan update cepat2…. Windu dah ker???hehehe….

    Sabar yek…banyak petua dan panduan sepanjang berpantang yg hendak dikongsi bersama korang…. Tungggguuuuuu……..

    Okla…. Nantikan aja kemunculan entey ku yek!

Leave a Reply