Beli Mamil Gold dan berpeluang memenangi hadiah wang simpanan bernilai RM600,000.00

Sapa dah cuba susu Mamil Gold versi baru tu?? amacam? ada perbezaan tak?? haaa….. ni nak bagi tahu ni.. dah alang2 membeli susu Mamil gold tu, boleh la sertai peraduan anjuran mereka.

Wah… sapa minat masuk peraduan?? sumer orang suker masuk peraduan kan?? nah..sekarang ada peraduan yang sedang berlangsung tau…Ini lah peluang untuk menjadikan pembelian mamil gold sebagai satu hadiah untuk anak-anak korang.

Kali ni peraduan dari Mamil Gold yang menawarkan ganjaran wang tunai untuk utama, bulanan dan mingguan yang bernilai lebih RM600,000 melalui Peraduan Asas yang kukuh (A solid foundation Contest)

peraduan

Wah.. sudah la tu hadiah nya menarik sekali seperti berikut :

  • 2 pemenang utama untuk Hadiah utama RM50K
  • 5 pemenang untuk Hadiah Bulanan RM10K
  • 25 pemenang untuk Hadiah Mingguan bernilai RM6,500.00

Perghh…lumayan tu.. sambil beli susu Mamil Gold dapat gak peluang menjadi salah seorang pemenang kan. Mana tahu tak dapat yang utama leh dapat untuk bulanan atau Mingguan.

Dan untuk pengetahuan korang, Pemenang bagi bulan September telah pun diumumkan. Nak tahu siapa yang memenangi hadiah mingguan dan bulanan bolehla rujuk ke Laman Web Dumex. Mana tahu korang adalah salah seorang pemenang, nanti Careline Dumex akan hubungi pemenangnya… jadi sentiasa la duduk berdekatan dengan telefon yek!

Oh ya… nak bagi tahu gak, kawan blogger aku iaitu Mama Zharfan dia baru sahaja memenangi RM5k dari Peraduan Asas yang kukuh (A solid foundation Contest) untuk bulan September. Itu pun sekali percubaan menghantar tau. Memang bertuah kan?

Oh.. macam ni mana leh jadi, aku pun nak gak menjadi salah seorang pemenang nya jugak.. jom cepat2 kita beli Mamil gold dan sertai peraduan ini. Borang peraduan boleh di dapati kedai-kedai yang mengambil bahagian atau pun boleh sahaja muat turun DISINI jugak.

Jangan risau peraduan in lambat lagi nak tamat. Peraduan ini berlangsung dari 1 September 2011 – 31 Disember 2011. Jadi masih banyak masa untuk mencuba dan berpeluang memenangi hadiah tersebut.

Ingat tau, beli Mamil Gold Pek Baru dan berpeluang memenangi hadiah wang simpanan tau. Beli susu untuk anak-anak dan menyimpan demi masa depan anak-anak jugak!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply