Cermin kereta retak gara-gara melompat!

Wah….. lama gak aku tak update blog kan??

Nampak sangat pas masuk kerja aku memangggggggggggg sibuk la….. huhuhu.. cian blog aku , sure kurang pelawat nak baca…

Ada ker yang ulang2 tengok entry aku yek?? hahaha…  poyos jer.. macamla #retis ko ni sumijelly oit…hahaha

K la.. nak citer pasal Zulfadhli dan cermin kereta yang retak……

zulfadhli

Ini adalah Zulfadhli.. berusia 2 tahun 9 bulan. Tapi kelasakanya…. masya allah…… aktif ko… hahahaha…

Tapi dia tetap comel dan hensem buat aku walaupun aktif atau lasak.. dan kerana kelasakan dia.. dia pi lompat dalam kereta… Punya la banyak ruang kat luar kereta.. kat dalam kereta gak nak melompat.

Agaknya excited kot, ikut my IR nak g kedai… hahahaha… terus melompat…dan alih.. allih jer……

.

.

.

.

.

.

.

.

cermin

Cermin kereta aku retak………..

ishkkkkkkkk…………….. takkan kuat sangat kot hentakan dia… aku dah cuak ko.. sebab kalu cermin kereta leh retak.. takkan x der apa2 kot kat kepala dia.

Check gak dalam masa 24 jam.. so far, x de rmuntah-muntah, demam atau bengkak.. ok jer.. malah semakin aktif lagi adalah.. Kalu bawa g klinik sure doktor akan tanya sumer benda ni kan??kan?? selagi x der apa2 reaksi yang membahayakan, di kira ok la kot…

Dan kerana itu jugala, terbang lagi duit tukau cermin kereta……….waaaaaaaaaaaa…………..

sekian dari sumijelly melaporkan dari bilik berita….hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  1. fara says:

    mesti terhantuk kuat tu, sampai retak cermin. seb baik kepala anak ko tak de pape.. syukur. cermin kereta retak tak pe bleh ganti, kepala anak tu lg penting kan kan kan 😀

  2. Myvitrd says:

    dah banyak kes macam ni kak sumi.. budak2 melompat dalam kereta sekali terkena cermin depan terus pecah.. selamat anak punya kepala tak ada apa2 kan.. Syukur.. Duit boleh cari.. anak susah nak dapat tau.. hehehe

Leave a Reply to Jenny @ I'm a full-time mummy Cancel reply