Bagus Huzaiman, bazirkan duit ayah dan jimatkan duit ibu!

Jom kita baca kisah Huzaiman yang semakin kacak, hensem dan cekci……..hehehehe
Jadi, nak baca kene la baca ala-ala Huzaiman yang comel yek….hehehee

Hai, nama zaya Huzaiman, umur baru jer nak cecah 4 bulan…. Ibu saya suka ambik gambar saya tanpa baju. Motip?? kene la tanya ibu saya, hanya dia yang tahu…hehehe

huzaiman

Ini pose saya bersama Huggies. Saya suka pakai Huggies sebb lembut. Tapi bukan nak citer pasal pampers, tapi lebih kepada RAMBUT sebenarnya……

Ini wajah saya bersama rambut yang tak kurang lebatnya dan tak kurang sikitnya.. ala-ala jerla….

huzaiman

Yeahhhhh….. saya dah bersedia untuk cukur rambut….

Ohya, saya di pegang oleh ayah saya… dia jer berani pegang, ibu kata dia tak berani sebab takut saya bergerak-gerak. Betul yek ibu?

Betul la Huzaiman, mana ada ibu tipu – ibu jawab

huzaiman

Ok…. dah start potong……… hehehe.. guna pencukur mata 1 jer… bukan licin punnnnnnn…

Itu mamak kedai tak berani guna pencukur janggut.. dia takut kepala saya nanti luka.. Bagus mamak, sayapun tak suka tau!  nanti saya nanges la… susah ibu saya nak pujuk.

huzaiman

Ok……… Ini lah wajah terbaru saya……

Comel tak?? Apa? tak comel?? eleh… tipu kan?? saya kan comel.. kalu tak, sure ibu saya tak letak gambar saya dalam blog sumijelly.com tau!

Ok.. saya berjaya membazirkan duit ayah saya untuk potong rambut dan menimatkan duit ibu saya untuk membeli syampoo rambut.

Jadi…. saya telah pun melakukan 2 perkara yang bagus yea!! so… apa kata sila komen sepatah dua kata di bawah. Kalu tak komen, nanti saya tak moh tulis lagi tau!

>_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments

Leave a Reply