Kate Middleton selamat melahirkan Putera sulung mereka

Wah…..Sejak  Kate Middleton berkahwin dengna Putera William tu pada Mei 2011… habis segala aktiviti kehidupannya di beri publisiti secara berleluasan.

Maklum la.. kahwin dengan anak diraja Britian… mestila mendapat liputan yang luas kan? Untungla kengkawna nya.. x perlu tanya khabar melalu telefon pun, tgk berita ada jer kisah mereka…hik3

Lepas berkahwin, ramai pula menuggu mengenai berita kehamilan Kate Middleton….

Ramai yang berteka teki tentang jantina nak yang di kandung  Kate Middleton…. maklum la rakyat Britian mengharapkan  Kate Middleton bakal melahirkan anak sulungnya lelaki kerana anaknya bakal menjadi pewaris ketiga takhta diraja Britian.

Sejak dari  Kate Middleton disahkan mengandung, terlalu ramai paparazzi cuba mendapatkan pelbagai gambar setiap bulan. Dari trimester pertama hingga la akhir kehamilan. Tapi Kate Middleton tetap nampak menawan walaupun hamil.

Akhirnya apa yang dinanti terjawab sudah, Kate Middleton sudah selamat melahirkan PUTERA sulung nya dan sekali gus menjawab teka teki jantina anak yang dikandung nya!

Wah..lepas ni, ramai la paparazzi cuba mendapatkan hak esklusif yang pertama untuk siarkan PUTERA sulung pasangan diraja Britian ni….

Mesti comel tu….. dan siapakah yang bakal mendapat hak esklusif untuk menyiarkan gambar anak mereka yek? Kita nantikan gambarnya…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments

  1. ejam says:

    untunglah baby tu, kecil2 lagi dah popular…
    apa lagi kak main seo ler letak gambar anak akak sebagai anak pewaris takhta tu mesti bleh jd muka depan carian google…hehe

Leave a Reply