Power Bank Pineng yang berat!

Sebelum ni saya x pernah ada power bank….. kalu ada pun my IR punya… tumpang dengan dia jerla..hik3

Tapi baru-baru ni saya dapat power bank secara percuma… yeahhh!!!

Dapat percuma sapa tak mau kan?? Alhamdulilah saya dapat semasa menghadiri kursus office yang di anjurkan oleh pejabat saya…

Ramai yang hadir.. dalam 20 orang la juga kan…

Masa dapat power bank ni tau tak apa saya cakap memula ….

“Eeeeeeeee……x lawa.. dah la besar, berat… mesti murah giler beli … “

Sebab apa saya cakap murah.. sebab beli bukan 1 kan.. mestila beli banyak.. selalu org kalu beli banyak mesti cari yang murah2 punya la kan….

Sebab semua yang hadir dapat… jadi tu yg fikir macam tu

Sebaik dapat warna kelabu… kawan saya dapat warna gold lagi….

Saya siap cakap… ishk… x pakai la macam ni.berat semacam jer……….

Tapi… lepas saya survey sana sini kan… rupa-rupanya……

oitttttttttt!! mahal juga power bank ni…

Sebiji jer dah RM178.00 tau… kira mahal la kan??kan??

Jadi saya bersyukur la kan… sebab kini saya tengok kat dalam intagram ramai duk post pasal power bank dari pineng ni…….kira pemes la kan jenama ni kan??

Kini power bank ni la penyelawat saya ketika bateri hp dan tab saya habis tau!!

Jadi kalu sesiapa nak beli power bank dari jenama ni boleh terus layari laman web pineng terus wei… boleh beli banyak.. dapat harga pun murah gak…..

Selamat membeli belah!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

  1. Amirul says:

    Manusia bila diberi percuma jarang menghargai… realiti kehidupan.
    Tapi berbaloi la hadiah tu, powerbank brand bagus tu siap 16k mah lagi… masyukk

Leave a Reply