Membeli belah di The Crescent sempena minggu merah jambu!

Perniagaan busana Muslimah di Malaysia kini kian berkembang dengan peningkatan syarikat-syarikat jualan yang dibuka bak cendawan yang tumbuh selepas hujan.  Terdapat banyak butik persendirian yang memberi tumpuan khusus untuk menjual busana Muslimah, namun ada juga pusat membeli belah dan hypermarket yang turut menjual busana Muslimah sebagai memenuhi permintaan daripada pelanggan mereka.

Tapi pada zaman sekarang, kebanyakkan pelanggan lebih suka membeli belah melalui secara alam maya dari membeli di kedai-kedai luar, dimana ia memberikan keselesaan untuk pelanggan memilih serta menjimatkan masa daripada keluar ke satu kedai hingga la kekedai yang terakhir dan akhirnya tidak dapat menemui apa yang di cari….

Malah terdapat banyak laman web menjual pelbagai barangan termasuk pakaian, beg tangan, kasut, alat solek dan juga aksesori perhiasan. Cuma untuk mencari satu-satu laman web yang menjual pakaian yang menepati dan mematuhi syarak mungkin kurang atau sedikit.

Portal The Crescent

Kini dengan wujudnya The Crescent yang menjual pelbagai produk dan busana Muslimah terkini serta mematuhi syarak di pasaran memudahkan pelanggan membeli belah secara dalam talian tanpa perlu berkunjung ke butik tersebut.

Laman web The Cresent ini seperti laman web biasa yang lain, menjual pelbagai produk dan busana Muslimah, cuma di sebalik menjual barangan lain, laman web ini turut memaparkan beberapa panduan mengenai fesyen dan gaya hidup seorang Muslimah.

Malah terdapat juga pengisian lain seperti panduan mengenai pelbagai aspek kehidupan yang meliputi bidang sosial, kesihatan dan agama. Ini secara tidak langsung memberi nilai tambah yang boleh dimanfaatkan oleh pelanggan.

Untuk melayari laman web The Cresent juga tidak la merumitkan… susun atur yang menarik, harga yang berpatutan malah paparan gambar yang memberikan gambaran dengan lebih tepat dan memuaskan memberikan
kelebihan untuk pelanggan membeli belah di sini.

 

Jadi sempena minggu PINK atau lebih dikenali PINK WEEK, The Crescent mengadakan jualan murah sebanyak 20% diskaun untuk kesemua produk yang melibatkan warna PINK antaranya kasut, baju, jubah, beg, tudung dan juga aksesori perhiasan.

Malah jika pelanggan membeli melebihi RM78.00, tiada caj penghataran dikenakan dan diberikan secara PERCUMA!

 

Bagi pelanggan yang buntu untuk memilih dan memadankan pakaian, jangan risau kerana The Crescent telah mewujudkan ruangan untuk panduan dan tips pemilihan pakaian untuk di sesuaikan dengan aksesori perhiasan yang memudahkan pelanggan untuk memilih dan membeli.

Malah terdapat beberapa panduan pengayaan bukan sahaja untuk ke pejabat terdapat juga untuk makan malam dan juga di siang hari melalui ruangan FASHION

Cara yang mudah untuk membeli belah di The Crescent

  • Mendaftar terlebih dahulu sebelum membuat pembelian.
  • Pilih barangan yang berkenan untuk dimasukkan dalam carta pembelian
  • Lihat carta pembelian kembali untuk pengesahan
  • Bayar – Pembayaran boleh dilakukan melalui kad kredit atau sistem pembayaran elektronik
  • Dalam tempoh 3 hari terima barangan yang dipesan mengikut tempoh yang ditetapkan.

Mudah bukan?

Jadi tunggu apa lagi, layari The Crescent untuk mendapatkan koleksi bertemakan PINK busana Muslimah untuk wanita dan bagi busana Muslim untuk lelaki yang meminati warna PINK dengan melayari ruangan PINK WEEK

Untuk maklumat lebih lanjut boleh lah terus berhubung & melayari :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments

Leave a Reply