Iklan Raya RTM 2014

Asal raya jer, yang di tunggu-tunggu adalah iklan raya…hehehe. Saya pun suka layan iklan raya… kalu kat TV banyak yang di potong nya… jadi nak feel layan la kat you tube…

Kali ni Iklan Raya dari RTM mecuit perasaan sedikit… maklum la masing-masing ingin menghasilkan iklan raya yang terbaik..hehehe

 

Amacam.. best tak iklan raya yang di hasilkan oleh RTM??

Banyak maksud nya.. maklum la di zaman serba IT di… memang betul pun apa yang di sampaikan. Ingat dulu, kalu balik kampung… panjat pokok.. pasang pelita, sapu laman, main kejar-kejar, pasang langsir…

Tapi sekarang, semua mengadap GADJET… tapi jangan la mengadap sangat kan? sesekali layan la kampung halaman kan?

Jadi pandai-pandaila masing-masing bila balik kampung yek…. Selamat Hari Raya semua..hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge