Teenage Mutant Ninja Turtles : Out of Shadow

Cuti sekolah tinggal minggu ni jer…. ada bawa anak-anak ke mana2 ker??

Sekarang tengah ada tayangan Teenage Mutant Ninta Turtle yang ke 2 pula.. sambungan siri pertama

Sinopsis

Selepas kejadian pada filem pertama, Teenage Mutant Ninja Turtles kembali dengan misi baru di New York, tetapi kali ini mereka bertemu dengan penyelamat baru iaitu Casey Jones, yang dijayakan oleh Stephen Amell.

*************************************

Telah mula di tayangkan pada 2 Jun 2016 yang lalu… seronok la anak2 saya dapat tengok tayangan perdana 3D lagi tu…hehehe

Sempat la anak-anak bergambar sebelum masuk ke panggung…

Semua pakai baju tidor jer.. sebab dah malam.dah tentu sampai rumah terus tido ko… mujur time saya pergi tu hujan baru reda dan jalan tak jem….

Dapat spek 3D…

Sebenarnya tak tahu pun 3D.. ingatkan biasa jer…

Tapi seronok lagi trngok 3D kan… dapat feel orang kata…

Panggung hampir penuh…

Sambil tunggu wayang start dah makan popcorn… start movie.. popcorn pun habis..wakakaka

Ok.. bergambar sebelum wayang start…

Huzaiman ni.. time wayang nak start la duk landing-landing dah…

Mujur duk kat couple seat.. jadi tak la sempit.. leh la dia baring….

Jadi saya dah bawa anak-anak saya menonton.. pada yang belum tonton siri pertama.. rasnaya harus tengok dulu supaya paham jalan ceritanya… yang nyata.. seronok tau!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge