Nickelodeon Lost Lagoon – Sunway Lagoon

Cerita dah lama… tapi nak cerita gak… hahaha.. lagi pun lama x update blog.. marilah memeriahkan blog kembali…

Beberapa bulan lepas… sempat la saya membawa anak-anak ke Suway Lagoon… sebab ada theme park yang baru buka… apa lagi kalau bukan¬†Nickelodeon Lost Lagoon…

Anak-anak memang awal suh pakai baju mandi dari rumah…kah3…

Pastu kuar dari parking mall selamba jalan pakai gitu…gasak la.. malas nak bawa g toilet g tukar baju bagai…hahahaha

 

Memula jalan.. konon nak jalan sampai ke Nickelodeon Park tu…

Tapi… jauhhhhhhhhh la pulak.. mujur ada tramp (betul ke eja) … naik jerla..

Dah sampaiiiiiii……………

Apa-apa pun bergambar la dulu.. sebab kalau bergambar masa nak balik… semua dah penat

Meh la tengok sekeliling tempat tu… hahaha.. sebab bila dah mandai manda.. x banyak sangat gambar nak di ambil…

Tempat nya tak besar… tapi kira tambahan tempat mandi selain di tempat utama la….

Otw nak balik.. ajak anak2 jalan kaki jer…

Malas dah nak tunggu kete tramp tu…. boleh cuci-cuci mata jer sepanjang jalan kan…

So… kalau nak ke Sunway Lagoon, boleh la try ke Nickelodeon ni…. banyak gak slide baru…hehehe cuma saya jer tak berkesempatan nak cuba.. sbb ada anak-anak kan.. susah nak g.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment

Leave a Reply