Go Gegaria di Putrajaya

Hai… hik3.. citer dah lama.. nak  citer gak…

Sebenarnya tak tahu pun apa benda la GEGARIA ni…

Hari2 kuar dalam tb tu kan… tp di sebabkan sabtu tu tetiba ada free time.. sebab myIR g Melaka… so.. anak2 ajak ke sini kejap…

Bapak panas wei sini……

Datang dalam kul 12.00 kot.. mmg tgh panas… sbb dah alang2 tgh ari. boleh la terus makan kat area sini je kan….

Ada track HUWAEI.. untuk promosi Nova 3 & Nova 3i…

So ada la game sikit.. anak-anak masuk.. dapat la godies bag kan… ada la..hik3

Ada artis sekali…

Izue Islam dan Johan Asari. dgn Ruhaninies sekali…

Seronok tengok telatah derang sempoi dan rileks je.. sebijik mcm mana lakonan.. macam tu gak kat luar….

Ada sesi bergambar bersama artis.. nanti mereka print gambar dan sign…

Dapat la sekeping gambar untuk kenangan…….

Pastu kami makan je apa jual situ… beli nasi ayam kunyit ngn beli air manggo…

Ada jugala makanan free derang bagi macam aiskrim dan kacang…

Sempat merasa masakan Naz.. dalam rancangan JJCM

Dapat main game derang dapat la sehelai t-shirt JJCM….

Emmm.. permainan game takyah cakap la… memang kegemaran kan…

Masuk la kejap area ni.. main la lama-lama juga.. sebab tak ramai org wei… seronok la anak-anak…

Dah dalam kul 2 petang ajak balik la.. sbb ibu dah rasa mengantuk.. nak tidooo… ikutkan nak ke Alamanda @ IOI tapi macam malas lak… ayahnya tak ada kan…

Tup-tup ayahnya balik malam tu gak.. tak jadi bermalam.. mujur tak g gegaria malam.. kalau tak .. termanggu ayah sengsorang nanti..hik3

Itu lah kisah gegaria.. ok la.. next time boleh la g.. tapi area Putrajaya jerla.. kalau kat KL nunnnnn sana.. ishk.. x mohla g.. nanti jemmmmmm…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge