Menjamu selera di Menate, Bangi

Citer tahun lepas.. tapi nak citer gak.. nak wat kenangan… nanti boleh imbas kenangan kan..hahaha Tahun lepas ujung tahun.. bulan Duabelas la.. bulan Disember .. bulan kelahiran saya..hahaha. Dapatla merasa makan di Menate setelah memujuk rayu dengan suami..hahahaha Dekat je ngan rumah..

Pestime pergi.. jadi tak berapa tahu nak pilih apa… Derang minta ke kaunter pilih menu.. nanti mereka masakkan je..

Dah tentu myIR ambik kambing…. Di sebabkan dah ada kambing, saya ambik salmon je.. nak try…

Ni kawasan ambik air… free refill… Kalau nak air lain boleh request.. tp kene bayar la..hahahaha

Salmon Grill….. Memang sedappppppppppp hahahahaha

Birthday girl bersama salmon nya…. Ni snap ke berapa la baru puas hati.. kalau tak kepala hilang.. sengel kiri..senget kanan…hahaha

Ni pula kambing grill…. Mestila menu myIR… ok la rasanya.. tak reti komen..hahaha

Terima kasih pekerja situ tolong ambikkan .. tp mcm tu la myIR bukan nak serius… ni pun penat paksa suh bergambar.. Terima kasih la banjer yek.. nanti boleh la g try kat LAMAN GRILL lak… anak2 masa ni duk umah.. untunla dah besar semua.. ajak berjalan adakala derang malas nak ikut..hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

CommentLuv badge