A Fairytale Magical Christmas di Hotel Putrajaya Marriott

Bulan 12 adalah bulan yang di tunggu-tunggu oleh Putrajaya Marriott Hotel, Palm Garden Hotel dan Palm Garden Golf Club. Sejajar dengan tema “A Fairytale Magical Christmas ” telah di adakan makan amal pada tenghari yang berlangsung pada 18 Disember 2019 di Hotel Putrajaya Marriot.

Seramai 72 orang kanak-kanak dari Kumpulan IbuBapa & Sokongan Anak-anak Kanser (KIDS), Persatuan Bunga-Bunga Syurga Down Syndrom (BB), Persatuan Kanak-kanak Istimewa Ampang dan Inside Autism yang telah di dirawat pada petang yang indah yang penuh dengan keajaiban ajaib di lobi Hotel Putrajaya Marriott .

Selain dari tempat yang dihiasi sepenuhnya dengan lampu dongeng, perhiasan Krismas danyang memaparkan pokok Krismas kami yang diperbuat daripada botol mineral, kami juga mempunyai puteri animasi dipaparkan di seluruh tempat.

Kedua-dua hotel dan kelab golf telah pergi jauh pada tahun ini dalam mengikat hari yang menakjubkan untuk kanak-kanak dengan pesta Krismas mewah dan bertanggungjawab untuk program keseronokan keseluruhan. Pelbagai permainan dan persembahan telah disusun untuk kanak-kanak di atas pentas. 

Ia termasuk persembahan caroling oleh Putrajaya Marriott, Palm Garden and Golf Club yang sangat terkenal d’Flaming Reindeers Carolers. Mereka menyanyikan sehingga lapan carols Krismas termasuk special holiday seperti Santa Claus Coming to Town, Jingle Bell, Jingle Bell Rock, Merry Christmas Everyone dan Feliz Navidad.

Juga, sebahagian daripada usaha amal tahunan hotel untuk membantu Kumpulan Ibu Bapa & Sokongan Anak Anak Kanser (KIDS), Persatuan Anak Kanak-Kanak Persatuan Bunga Bunga Syurga Down Malaysia (BBS), Persatuan Kanak Kanak Istimewa Ampang & InsideAutism Malaysia sebelum acara itu, para penyiar sedang menyanyi untuk menyanyi pelbagai syarikat korporat untuk menjual tajuk edisi terhad dengan harga RM25nett setiap tumbler. Ia adalah urusan tahunan untuk Carolers yang terdiri daripada sekutu dari pelbagai jabatan dalam hotel danKelab golf.

Pada penghujung petang, Pengurus Besar Kanan, Encik Simon Yong dari Putrajaya MarriottHotel, Encik Louis Chiew Pengurus Hotel Putrajaya Marriott Hotel, Cik Ai Meng Hotel Pengurus Palm Garden Hotel dan Encik Terence Lee Penolong Pengurus Besar Palm Garden Golf Club menyerahkan beg goodie dan token tunai bernilai RM10 / – bagi setiap kanak-kanak. Dan keseronokan itu tidak hanya berhenti pada itu!

Santa Claus juga mempunyai peranannya sendiri untuk bermain. Santa dan Minnie Mouse masuk ke tempat itu dengan penuh menakjubkan. Kanak-kanak disitu kagum dengan penampilan istimewa dan ramai yang bergilir-gilir mengambil gambar bersama Santa dan Minnie Mouse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply