Hadiah Saguhati untuk “Kleenex Moments”

On June 22, 2012, in Blog, Peraduan, by Sumijelly

Eh… banyak sangat peraduan yang di masuk.. sampai mana satu slot pun dah lupa..hahahaha

Saja belek-belek FB, tetiba nak merisik mana tahu ada nama naik kot…hehehehe

Eh..ada rupanya….. syukurrrrrrrr!!! Rezeki Zulfadhli kerana mempertaruhkan gambar nya..hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Responses to “Hadiah Saguhati untuk “Kleenex Moments””

  1. congrats Sumi! moga contest lain pun dapat hadiah jugak ya..

  2. myvitrd says:

    memang berbaloi join contest ni kalau asik menang.. ni semua berkat dari Cavenzi tu.. hehehe
    myvitrd´s last blog post ..Semakin Hari Semakin Manja

  3. mak lagenda says:

    Tahniah..murah rezeki bila dah rajin menyertai mcm2 pertandingan
    mak lagenda´s last blog post ..SERAM

  4. Nurul says:

    Tahniah kak Sumi.. ;)
    Nurul´s last blog post ..Cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

  5. Hurmm….. aritu kata nak belanja WAFEL DURIAN untuk kengkawan yang dah LIKE…. HAHAHAHAHA
    hazman aka species1980´s last blog post ..KFC FLAMING CRUNCH cawangan BANDAR BARU SALAK TINGGI

  6. sharinginfoz says:

    seronok betul menang, memang banyak luck le

  7. eiela says:

    wah,,tahniah-tahniah, murah rezeki

  8. KiD says:

    jadi laaaa kan.. tahniah kak sumi jelly…
    KiD´s last blog post ..Masterchef Selebriti Malaysia 24 Jun 2012

Leave a Reply

CommentLuv badge



%d bloggers like this: