Basikal oBike yang senang digunakan

Selalu g ke Taman mesti jumpa basikal… sibuk anak2 nampak basikal oBike ni…. nak naik..naik katanya….

Jadi saya google la dulu sebelum install….. rupanya senang je nak guna… dan kebetulan bila install dapat free kredit 100 jadi apa salahnya cuba kan?

Memula install oBike kat Google Play…

Dah instal.. boleh log in menggunakan HP atau FB akaun.. boleh pilih la… nanti dia bg kod pengesahan… lepas tu baru berjaya…

1 basikal untuk 1 akaun… jadi tak boleh la nak naik basikal banyak2.. dah hp nya pun 1..hahahaha.

Jadi naik la basikal bergilir-gilir kan….

Jimat sikit nak sewa basikal kat taman lagi mahal kot.. jadi untung juga ada oBike…

Jadi nak tak nak kene install dalam hp myIR juga.. sebab nak naik basikal 2 org… Huzaiman tak leh naik sebab tinggi…. jadi dia sorang je bawa basikal sendiri..hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments

Leave a Reply

CommentLuv badge